Diabl0 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Ahoj mam problem s touto hrou:cry: najprv normalne išla až tie posledné kola blbnú.Zapnem kolo naskočí loading a odrazu sa sekne a musim reštartovať celé :psp: skušal som už všetko možné: 1.CSO aj ISO 2.UMD ISO MODE :skúsil som poprepinať všetky 3.mal som 200MB (cso) a stiahol som si 600MB (iso) mam FW 3.71m33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 no to nevim nejspíš musí bejt chyba v isu... co já mam tak moje SSX má asi 681mb...kdyby byla chyba v umd iso mode hra by se ti nejspíš vůbec nespustila...takže je to fakt asi v isu..zkus stáhnout neripnutý atd iso a mělo by to jet... btw jakto že moje cso mělo 624 a tvoje 200??:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diabl0 Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 no to nevim nejspíš musí bejt chyba v isu... co já mam tak moje SSX má asi 681mb...kdyby byla chyba v umd iso mode hra by se ti nejspíš vůbec nespustila...takže je to fakt asi v isu..zkus stáhnout neripnutý atd iso a mělo by to jet... btw jakto že moje cso mělo 624 a tvoje 200??:lol: už som si stiahol 624MB a stale to iste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 nj kurňa...tak to ti fakt moc nepomůžu..sry;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luigilui Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Skus povypinat pluginy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wartryton Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 me se to taky stava :dozey: mam Full version.. ptal jsem se kamose a prej to delalo vsem .. tak je asi chyba v isu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diabl0 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 me se to taky stava :dozey: mam Full version.. ptal jsem se kamose a prej to delalo vsem .. tak je asi chyba v isu Tak mi dajte linky alebo torrent na full hru, ktorá pojde :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 neni..musis mi umd..delaj to vsechny isa...nekdo na foru to zjistoval,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 já si to dnes stáhl zatim ide v poho tak uvidim jestli mně to taky potká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Diabl0
Ahoj mam problem s touto hrou:cry:
najprv normalne išla až tie posledné kola blbnú.Zapnem kolo naskočí loading a odrazu sa sekne a musim reštartovať celé :psp:
skušal som už všetko možné:
1.CSO aj ISO
2.UMD ISO MODE :skúsil som poprepinať všetky
3.mal som 200MB (cso) a stiahol som si 600MB (iso)
mam FW 3.71m33-4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts