Shifter960 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 no tak jsem se rozhodl že si zahraju na psp nového harryho pottera a fenixuv rad no začnu to hrát a hned se seknu nevíte co mám dělat jak se naučim ty dvě kouzla pak mám něco pomačkat al eneim co dál pomozte děkuji:ziped: nebo alespon nějaký návod prosím anebo má to vůbec cenu hrát to opravdu nikdo neví moc prosím (sry za spam ale jak mám jinak upozornit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Stejne je to ptakovina , smaz to z karty a pleskni tam neco jinyho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 no já vim ale tak rád bych se alespon podíval jak to vypadá v hradu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 ja vim musiš uklidit ten nabytek ke stene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.