SmatrFop Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Pomoc mam problém ted sem se dozvedel že mužu hrát ISO hry pres USB ale prý k tomu je třeba 1,5fw a já mám SE-B jak mám udělat down na 1,5 jde to vůbec? prosím pomocte a taky mam odkaz http://www.umdgen.com/utilities.html Který mam ztahnout a jak na to? abych teda mohl hrat pres USB ne jde to když mám se-b??, pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 vsak mas 1 gigovku tak to mas v poho ...tak co resis..:-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 :mrgreen: ten odkaz sem tam nedával tobě ale tomu před tebou,tohle je na úpravu isa,s usb to nemá nic společnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SmatrFop Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 1 GB už nemám a tejne sou hry ktere maj vic LukDM:No a jakej je na to program? Jak pls napište Sem lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 pouzij DEVHOOD .ja teda pres nej jedu a mam tay se-b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SmatrFop Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Hm se vam to rekne nevim jakej devhook a ´kam snim je to se-b na me moc slozite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 vsak na Se-B nepotrebujes moc devhook....je u par her ..co sem zatim narazil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 to jo ale o chce hrat pres usb a to jeste se-b neumozdnuje.pokusim se ho sem upnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 to jo ale o chce hrat pres usb a to jeste se-b neumozdnuje.pokusim se ho sem upnoutUmožňuje...Jde to přes novej IrShell 3.0 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 tady to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 to jo ale o chce hrat pres usb a to jeste se-b neumozdnuje.pokusim se ho sem upnoutUmožňuje...Jde to přes novej IrShell 3.0 ...o tom ani nevim! upni mi ho sem pls. i s tim programem do pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 to jo ale o chce hrat pres usb a to jeste se-b neumozdnuje.pokusim se ho sem upnoutUmožňuje...Jde to přes novej IrShell 3.0 ...o tom ani nevim! upni mi ho sem pls. i s tim programem do pc tady to mas,je tam i navod http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SmatrFop
Pomoc mam problém ted sem se dozvedel že mužu hrát ISO hry pres USB ale prý k tomu je třeba 1,5fw a já mám SE-B jak mám udělat down na 1,5 jde to vůbec? prosím pomocte a taky mam odkaz
http://www.umdgen.com/utilities.html
Který mam ztahnout a jak na to? abych teda mohl hrat pres USB ne jde to když mám se-b??, pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts