TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 28.5.2008 by mnel vyjit ..co myslite ze se podari ? :) ,.. Popis: Hellboy: The Science of Evil PSP Kategorie: Akční Dostupnost: 28.5.2008 Lokalizace: anglicky Drsný chlapec z brány pekelné ! Titul postavený na původním komiksu, ve kterém se ujmete role Hellboye, jenž při honu na poblázněnou čarodějnici objeví daleko větší hrozbu, která má co do činění s ovládnutím světa a nestojí za ní nikdo jiný než Hermann von Klempt. Hellboy jej musí zastavit i s jeho nespočtem přisluhovačů, proti kterým vám pomůže především jeho pravá ruka přezdívaná Hand of Doom, neboli Ruka Zkázy. Minimální požadavky: konzole Sony PSP Ja myslim ze to vypada na docela dobrou hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Vypada to hrozne od pohledu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Tak takhle si presne nepredstavuju kvalitni hru... Podle me to bude nuda vlastne jako skoro vsechno podle komiksu nebo filmu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 ..podle mne by to nemuselo dopadnout hrozne , obrazky sou strasny kvality , ale podle mne konecna kvalita hry bude vetsi.. prvni obrazky z GOW mneli taky hnusnou kvalitu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 obrázky mi přípomínaj hry z mobilu :) nechci se hádat :) ale myslím že to bude SHIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 presne tak ale vidte je to pravda gow vypadalo taky hrozne a dopadlo to takle spider man 3 taky neni spatnej a je podle komixu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 no....ja si u her hodne potrpim na grafiku a uprimne......tohle je otres.....pokud to dopadne na konec lip jako u GoW tak jedine dobre...ale tohle teda fakt ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 gow možná vypadalo špatně....jenže tohle nevypadá jen špatně....připomíná mi to NES :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Nepripada mi to jako hra co ma "minimalni pozadavky:" PSP...:(;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.