lorenzzzo Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Prosím o radu, (pokud možno polopaticky) jak mám spustit na PSP se Sofrware 3.71 M33-3 spustit hru quake 2.PBP? - spustím jí vůbec? - kam jí mám na kartu uložit.Do jaké služky PSP mam upravene na ISO a CSO hry. Dík Lorenzzzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Musi byt v nejake slozce ten eboot a dava se to do slozky game nebo game150 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorenzzzo Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Ďík.Zkusím to. Když to nepůjde,tak asi nemém dobrý soft.Lorenzzzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorenzzzo Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Jsi !!!SUPER!!! :))) Jde mi to a byla to bombasticky rychlá odpověď Lorenzzzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.