lorenzzzo Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Mám PSP teprve týden a tak se stále někoho ptám. Momentélně mě zajímá,jestli jdou pustit hry z PSX na PSP. Pokud ano,napište mi postup (polopatický) jak to udělat a kom na kartu nakopírovat. Dík Lorenzzzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 jdou mas to v navodu pro zacatecniky nebo v tutorialech je to jednoducha procedura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorenzzzo Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Ještě jeden trapný dotaz.Ta hra z PSX musí být nějak upravená,přizpůsobená na PSP. Dle návodu pro začátečníky jsem to zkoušel a nic. Nemám tan nic s koncovkou PBP Dík Lorenzzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 ten návod je psán pro blbce, takže když uděláš krok po kroku co máš tak ti vyleze eboot, terý následně dáš do PSP a hra jede, funguje to tisícům lidí, takže ty vyjímkou nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.