bezejmena Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 "režisér" Uwe Boll: ke skončení s filmy by mě přesvědčil až milion podpisů v petici přidejte svůj hlas do petice :arrow: www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html pro připomenutí: CSFD a IMDb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 urcite pridam svuj hlas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Já od Bolla viděl zatím jenom In the Name of the King - A Dungeon Siege Tale, ale zas tak strašné mi to nepřišlo... A to, že to prý bylo podobné LotRu - LotRu je prý podobné všechno, kde se objeví skřeti a boj dobra proti zlu - takže asi veškeré fantasy filmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 sem tam:D snad ho to odradí:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 neslo nepodepsat, tenhle pan by toho przneni her/filmu/nasich mozku opravdu mohl nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Uwe reaguje na 160 000 podpisů v petici: „Nejsem žádnej zas*anej retard jako Michael Bay a další, kteří se pohybují ve filmové branži, nebo Eli Roth, kterej točí stejně debilní filmy pořád dokola. Pokud se opravdu podíváte na moje filmy, objevíte tu genialitu, již jsem do nich vložil. A pokud půjdete 23. května na Postal, zjistíte, že jsem stvořil film jaký neudělal nikdo za dobrých deset let.“ zdroj: Doupě kdy už ho konečně někdo zbaví svéprávnosti a šoupne ho do vypolstrované místnosti? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 no já jsem žádný jeho film neviděl ale stačilo mi jak reagoval na ty podpisy a nemohl jsem nepodepsat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jen ho nechte když se baví :-D já na ty filmy nekoukám (bohužel, nevím kde je sehnat rá bych se podle těchto příspěvků na ně koukl...) a netrápí mě to - kdo chce, podívá se, kdo nechce - nepodívá se. to je stejný jako zakazovat prodávání Pottera, protože je to debilita (podle mne) prostě si to nekoupím, nepřečtu a mám klidné spaní a nějakej tamhle takovej mi může... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 nj jenže když si myslí že dělá nejlepší filmy tak je potřeba mu snížit sebevědomí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jen ho nechte když se baví :-D já na ty filmy nekoukám (bohužel, nevím kde je sehnat rá bych se podle těchto příspěvků na ně koukl...) a netrápí mě to - kdo chce, podívá se, kdo nechce - nepodívá se. to je stejný jako zakazovat prodávání Pottera, protože je to debilita (podle mne) prostě si to nekoupím, nepřečtu a mám klidné spaní a nějakej tamhle takovej mi může... nevim sice co mas proti potterovi, asi jsi ho necetl a jen hloupe kritizujes dle obrazku "maleho hloupeho kouzelnicka" po kterem sily cely svet ... ale to ted nechme byt.. .. nicmene souhlasim s myslenkou - co se mi nelibi, na to nekoukam, ale nebudu nekomu zakazovat, aby to vytvoril a vrazel do toho penize.. .. nic jsem od neho nevidel (myslim), nvm o koho jde, showbussines jde mimo me, takze neznam ani herce na ktere se divam xD kazdopadne, pokud ma vyjit film Postal dle hry na PC, tak se tesim, bude to peklo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 nevim sice co mas proti potterovi, asi jsi ho necetl a jen hloupe kritizujes dle obrazku "maleho hloupeho kouzelnicka" po kterem sily cely svet ... ale to ted nechme byt.... nicmene souhlasim s myslenkou - co se mi nelibi, na to nekoukam, ale nebudu nekomu zakazovat, aby to vytvoril a vrazel do toho penize.. .. nic jsem od neho nevidel (myslim), nvm o koho jde, showbussines jde mimo me, takze neznam ani herce na ktere se divam xD kazdopadne, pokud ma vyjit film Postal dle hry na PC, tak se tesim, bude to peklo ;) Právě že sem Pottera četl, pamatuju si, jak sem si z něho v někdy ve 4./5. třídě dělal referát a nikdo nevěděl o co jde :lol:. Knížka mi nepřišla vůbec stupidní, ba naopak pěkná, první 3 díly sem si přečetl každej min 5x, jenže pak se do toho moc vložila komerce a člověk nemohl vyjít ven aby na něho někde neutočil Potter v jakékoliv formě (paštiky, cukroví, hry, sběratelské karty, postavičky, plyšáci...atd.) Celkem se mi toho zajedlop, takže poslední 2 díly sem nečetl, není chuť a jinak přesně - jestli má být postal natočenej a vyjít u nás v kinech tak doufám, že ta petice kdyby náhodou ji vzal vážně, tak nebude mít vliv a aspoň se na ten postal stihnu kouknout dřív než se to stáhne nebo tak něco :cheesygrin: Ta hra je nářez už sama o sobě... :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Nechapu co delate.... na ty filmy se nestaci jen podivat puste si ho treba 6krat a pochopite tu myslenku kterou on do toho vlozil... samozrejme jak by mel na to reagovat fuck na vas protoze si myslim ze mu to rika skoro kazdy a ze ho to uz stve :lol: ale opravdu se vzdy nad tim filmem zamyslete... treba se tam neco maleho skryva a treba je to myslenka nebo zrovna bod, ktery vam pomuze i v zivote o kousicek dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Nechapu co delate.... na ty filmy se nestaci jen podivat puste si ho treba 6krat a pochopite tu myslenku kterou on do toho vlozil... samozrejme jak by mel na to reagovat fuck na vas protoze si myslim ze mu to rika skoro kazdy a ze ho to uz stve :lol: ale opravdu se vzdy nad tim filmem zamyslete... treba se tam neco maleho skryva a treba je to myslenka nebo zrovna bod, ktery vam pomuze i v zivote o kousicek dal. ..tomu nevěřim:):D pokud tam opravdu něco je tak je na světě hodně slepejch lidí, včetně mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.