rajtas Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 čaute... Chtěl jsem si regnout na pspstore ale nějak mi to nejde... nevím co to po mně chce...:D sice je to lamerská otázka ale zkoušel sem už všechno možný ale nic nepomohlo:cry::roll::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pípa Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 podle mě musíš mít 1. master account a tady to po tobě chtělo právě udáje z něj abys mohl mít sub account... takže si udělej master account..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 tak jsem se registroval přímo na playstation a pokračuju v registraci ale mam novej problém... já mam na PSP napsáno 2001 a při výběru modelu je tam jen od 2002??, jak je to možný???:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 je to jedno....Vsechno je to SLIM, 200x se lisi jenom podle kontinentu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Duben 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 je to jedno....Vsechno je to SLIM, 200x se lisi jenom podle kontinentu.... to jo ale mně to nechce pustit dál že nesouhlací seriový číslo s kontinentem:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rajtas
čaute...
Chtěl jsem si regnout na pspstore ale nějak mi to nejde...
nevím co to po mně chce...:D
sice je to lamerská otázka ale zkoušel sem už všechno možný ale nic nepomohlo:cry::roll::?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts