badatel Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Zdravim! nejsem zacatecnik a mam firmware 3.90 m33-3 s kernel 1.5! Stahnul jsem si GTA a klasicky ulozil do iso! bohuzel mi to ale nezobrazuje. a Kdyz hru dam do games jtam occured data. jak jinak:roll: nemate s tim nekdo zkusenosti? thanks... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altt Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 jaky mas UMD MODE? v recorvy si nastav na NO UMD alebo stlac v XMB tlacitko SELECT a daj na UMD ISO MODE mozno M33 alebo SONY..v inom pripade budes muset mat nejaku UMD hru v mechanike ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 ale to nijak nesouvisi s CORRUPTED DATA..to bude chybne ISO, bebo to neni ISO, ale RAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 2 experti :Djezisi neumite si domyslet ze mu predtim vsechny hry sli takze to neni nastavvenim ale hrou to uz se obcas stava ze stahnes vadnou hru do psp ktera nejde-takovy nesmyslny topici. stahni si jinou verzi a ta pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 badatel Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 ahoj lidi.. ne v raru to neni:D! zrejme spatnej download. zkusim stahnout jinou. Ovsem vyskytl se dalsi problem, a to, ze mi nejede purcuit furce ani wrc... pred tim wrc jelo, Purcuit jsem teprve koupil. Jsou to UMD ORIGINAL a nejedou. Umd mechanika spatna neni, pac dalsi hra golf, a umd s demam JEDOU! JO A PURCUIT NEMUZE BYT SPATNE, PAC KAMOSOVI JEDE NORMALNE. TAK TED RADTE ODBORNICI NA PSP!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 mozna to bude tim ze ten nazev mas treba gtavice citystorries[gemetorrents.com].iso (nebo tak neco) to znamena ze bys mel ty hranaty zavorky umazat s tou adresoua nechat tam jenom kratkej nazev traba gtavcs.iso a uz by to melo fahcat , tohle mi to delalo u burnoutu ale s tim purcuitem to teda nwm zkus si formatovat flash1 v tom recovery a nech tam jenom obic 3.90 m33 , takhle to mam ja a neni nikde zadnej problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 badatel Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ne to neni tim, nazev je gtavice.cso .. ale dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
badatel
Zdravim! nejsem zacatecnik a mam firmware 3.90 m33-3 s kernel 1.5! Stahnul jsem si GTA a klasicky ulozil do iso! bohuzel mi to ale nezobrazuje. a Kdyz hru dam do games jtam occured data. jak jinak:roll: nemate s tim nekdo zkusenosti? thanks...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts