WoKo_O Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Zdar chci se zeptat vcera sem formatoval disk protoze sem si myslel ze tam mam vira...chci se zeptat je nejakej program kterej mi obnovi data po formatu.? nekde sem to myslim cet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Zdar chci se zeptat vcera sem formatoval disk protoze sem si myslel ze tam mam vira...chci se zeptat je nejakej program kterej mi obnovi data po formatu.? nekde sem to myslim cet.. ****************************************************** Jde to treba pomoci programu get data back ale musis vedet jaka tam byl predtim format jestli fat32 nebo ntfs a podle toho stahnout verzi jeste jedna vec jestli jsi udelal full format a ne quick tak toho uz moc nenajdes vice mene asi nic pri plnem formatu to zapisuje do sektoru vsude 0 ale muzes to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 ******************************************************Jde to treba pomoci programu get data back ale musis vedet jaka tam byl predtim format jestli fat32 nebo ntfs a podle toho stahnout verzi jeste jedna vec jestli jsi udelal full format a ne quick tak toho uz moc nenajdes vice mene asi nic pri plnem formatu to zapisuje do sektoru vsude 0 ale muzes to zkusit je i verze s fat&ntfs dohromady a samo to detekuje... nebo je hafec dalsich programku, staci otevrit warforum, sekci software.. tam je toho tri (_*_) :dozey: a kvuli virum rozhodne nemusis formatovat HDD xD.. staci reinstall widli, aby se viry odregistrovaly z registru, sluzeb, etc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Já na to mám supr program doma v pc, kterej dokáže v klidu obnovit celej zformátovanej disk. Napiš mi na večer PM pro připomenutí a já ti ho pošlu. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts