shit Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Určitě tu je mnoho lidí co hraje hry na Steamu...dovolil :) jsem si založit skupinu kde by byli členové tohoto fora...každej kdo by byl ve skupine by tak viděl, kde a co ostatní hrajou... ...zde je adresa... [url]http://steamcommunity.com/groups/psp-forum[/url] [url]http://console-forum.net/group.php?groupid=61[/url] free HL2DM [url]http://www.steampowered.com/nvidia/#[/url] [url]http://www.steampowered.com/ati_offer1a/[/url] ...dotazy a připomínky smeřujte sem... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 jj odpoledne se připojím, když na to nezapomenu, ale už jsem v jedné takové grupě a akorát zabírá místo :D tak nevim mno :-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 zabira misto ? lol... btw sem tam nebudu vypisovat vsechny hry co mam ... hram jedine cs ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Když dám Join this group, nic to neudělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 večer se tam připojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Když dám Join this group, nic to neudělá.. musis tam bejt prihlasenej jinak uz tam sem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 damn' x'D ok jdu tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 dobrý nápad, jsem se taky přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 ten nick falcocomputer, toho si nevsimejte... vyhral sem tu hru i s timhle steamem.. byla regla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 som tam .) H s K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 tak koukam kdyz jsem se tam prihlasoval byli tam 3 lidi a ted uz 7... akorat by me zajimalo kdo vsechno v teto grupě hraje CS: Source... btw do prvniho prispevku v tomhle topicu bych dal seznam registrovanych a to co hrajou /je to jen takovy navrh pro prehlednost/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 tak koukam kdyz jsem se tam prihlasoval byli tam 3 lidi a ted uz 7... akorat by me zajimalo kdo vsechno v teto grupě hraje CS: Source... btw do prvniho prispevku v tomhle topicu bych dal seznam registrovanych a to co hrajou /je to jen takovy navrh pro prehlednost/ no nevim nevim :D na steamu neni jenom cs :D ja hraju treba i singly , a vypisovat vsechny hry co hraju je na dlouho ... mam tam vice nez 20 her ... shit taky tak ... (sry ze ti spehuju steam id :P ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 no nevim nevim :D na steamu neni jenom cs :D ja hraju treba i singly , a vypisovat vsechny hry co hraju je na dlouho ... mam tam vice nez 20 her ... shit taky tak ... (sry ze ti spehuju steam id :P ) jak rika bobo...vsechny hry nema cenu vypisovat...navic se na ne muzete podivat na profilu kazdyho hrace...od toho to tam je ;) doplnil sem prvni prispevek o seznam lidi ve skupine...doufam ze bude stale pribyvat :)...jestli chcete abych sem daval vase nejoblibenejsi hry tak je sem piste;) taky me napadlo ze by se mohla udelat treba naky "soutez" o nejlepsi avatar skupiny...ten co tam je sem jen tak na rychlo splacal :) ale neni spatnej neee? :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 ja mam taky steam mam cs:s, half-life 2, DOD atd mozna se pripojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 ja hram css only Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 nemate nekdo PREY? minulej vejkend sem si ho poridil za 6 dolacu a zkusil bych multak...tak jestli nekdo date.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 nemate nekdo PREY? minulej vejkend sem si ho poridil za 6 dolacu a zkusil bych multak...tak jestli nekdo date.... Já mám , orig ... Jen je problém , že mi odešel hadr , tak budu muset všechno překopávat a znovu instalovat + updatovat ... takže se připojím tak za tejden :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Já mám , orig ... Jen je problém , že mi odešel hadr , tak budu muset všechno překopávat a znovu instalovat + updatovat ... takže se připojím tak za tejden :/ to mas tak pomali pripojeni?:))) BTW kolik ma vas steam...muj ma 78GB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 to mas tak pomali pripojeni?:)))BTW kolik ma vas steam...muj ma 78GB :) loool :D muj 22GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 nemate nekdo PREY? minulej vejkend sem si ho poridil za 6 dolacu a zkusil bych multak...tak jestli nekdo date.... prey je fakt parada ... uz ho mam zajety , kdyz jsem videl tu zlevnenou cenu ... hned jsem vytahoval kreditku a kupoval :D :D :D muj steam 30 gb ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 prey je fakt parada ... uz ho mam zajety , kdyz jsem videl tu zlevnenou cenu ... hned jsem vytahoval kreditku a kupoval :D :D :D muj steam 30 gb ... jj ta cena byla uzasna....sleva z 25 na 5 usd je docela dost...vyslo me to na 98kč :) jeste ze si cislo kreditky pamatuju..apson ju porad nemusim nikde hledat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Můj steam má okolo 1gb :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Můj steam má okolo 1gb :lol: Máš tam vubec nějakou hru? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 sem tam hraju CS 1.6 a obcas Condition Zero :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 na Steamu se objevila NOVÃTrackManiaNationsForever!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.