Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 338
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

me to behalo uplne normalne...bez problemu...

Ale mam tedkom jinej problem...vcera behem hrani L4D mi zacal blbnout PC...z niceho nic se mi to seklo a na obrazovce s eobjevili divgny textury...musel sem vypnout celi pc...tak sem preinstaloval graf. ovladace ale dela to furt...kurna...muze to bejt treba spatna grafika??dela to jen prio hrach-...zkousel sem L4D a pak noviho burnouta...u nej to blblo uz pri loadingu a seklo se to az kdyz sem to chtel vypnout....

Odesláno
Hoďte mi pls inv do grupy - jedy357

Díky ;)

TF2 jsem nehrál hodně dlouho, ještě nemám z opravny PC, byli nějaký zásadní updaty?

A rozhodně doporučuju zdarma stáhnout Zombie Panic! ( jde stáhnout pokud máte Source hru = Half-Life 2, TF2, CS:S, L4D,..), celkem dobrá pařbička :)

Jaký máte pocity z L4D? Vyplatí se kupovat?

jj u TFka byl scout update... jinak L4D je podle me lepsi nez panic, U Zombie me nebavilo vzdycky hledat jednoho zakempenyho hrace... :D

Jinak na Steamu je nova akce: Unreal Tournament 3 Black za 12€!

Odesláno
me to behalo uplne normalne...bez problemu...

Ale mam tedkom jinej problem...vcera behem hrani L4D mi zacal blbnout PC...z niceho nic se mi to seklo a na obrazovce s eobjevili divgny textury...musel sem vypnout celi pc...tak sem preinstaloval graf. ovladace ale dela to furt...kurna...muze to bejt treba spatna grafika??dela to jen prio hrach-...zkousel sem L4D a pak noviho burnouta...u nej to blblo uz pri loadingu a seklo se to az kdyz sem to chtel vypnout....

mne sa tiez nieco podobne stalo...najprv v no mercy v subway...mi zacali blbnut teztury hned dole ako je sachta....skoro vsetko bolo fialovo cierne..poznam to z css...take stvorceky...ale kedze l4d ma lepzie textury tak to bolo ja trochu rozmazane......inde to slo v poho...a druhy 2x sa mi stalo ze mi cely l4d pocah hrania spadol najprv na sekudnu do modrej obrazovky a potom hned na plochu...nechapal som vtedy strasne moc...a rad som chcel vediet co to sposobilo

Odesláno

- problem s grafikou vyresen...poslal sem ju na reklamaci...durhej den to zacalo blbnout jeste vic a kdyz sem to zkousel v jinym pc tak to delalo stejny haluze jak u me.,.,.

- Left4Dead je podle me jedna z nejlepsich strilecek :))) sice je tam zatim nakejch 20 map ale az bude SDK tak jich budou stovky a tisice...na to se tesim nejvic...takze urcite koupi doporucuju(ale ne pres steam-tam to maj moc drahy)...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

včery vyšel noví update na Left4Dead...přidán 1 noví mód (15starych upravenych map +1 nova - Last Satnd) + zbývající 2 mapky na Versus...akorát jsem ještě čekal 1 novou kampaň (není) a hlavně SDK na tvorbu map(taky nic...) ... každopádně ten Survival mód je krutej....ale díl jak 5,5minut jsem nevydržel :D více info o l4d naleznete na l4d foru...viz obrázek v mém popisu ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu