nytram Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 pls nevite nekdo jak se v flow dostanu do menu nebo jak se hra ukládá? jenom při spuštění hry tam neco je a pak ho nemužu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 hra se uklada sama projedes hru za prvni kreaturu a otevre se dalsi ... pak pri dalsim spusteni hry zacinas od posledniho nebo si muzes vybrat koho chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 kolik tech "zviratek" tam celkem je?ja jsem u tretiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 kolik tech "zviratek" tam celkem je?ja jsem u tretiho... ted jsem to dohral ... pet ... pokud mne pamet nesali ... nechce se mi poustet znova psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 je jich tam 6 - s peti normalne projizdite hru a s tou sestou uz papate credits a jmena autoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka4 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Nejak to nechapu a co jsou zač ty modrý a červený potvory který tam plavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 musis je papat ... a cim vice jich spapas tim jsi vetsi a krasnejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Ty musíš požírat abys byl větší a vetší .... jj je jich tam 6 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 musis je papat ... a cim vice jich spapas tim jsi vetsi a krasnejsi :D krasne si to rekl:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka4 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 No jo jenze kdyz sezeru cervenou tak se nekdy zmensim a kdyz modrou tak to piše initializing networka pak scanning games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka4 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 moment uz se do toho dostavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.