Moderators romeno Odesláno Duben 8, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Hledal sem na netu hledal az sem nasel jeden velice povedenej navod pro ty co si chcou zalohovat svou originalku na x360 . Funkcni bude samozrejme jen na xboxu s flashem mechaniky :D Tento navod je pro ty co maji v xku modcip , avsak da se vyzit i pro ty co maji flash , akorat pri vytvareni image se nezadava v programu Schtrom v TASK ta prvni polozka (ixtreme 3.0) , ale uplne naspod game.iso , iso se pote opatchuje v backup creatoru :) NME 360 1.2 vytvoření zálohy DVD Pokud máš staženou zállohu z NETU tak přeskoč na KROK 2 KROK 1 Vytvoření IMAGE z originálního DVD Na výtvoření kopie DVD je potřeba SAMSUNG SH-D162C nebo SH-D163A DVD mechanika u nás cena kolem 500Kč ,kterou je nutno přeflashovat KREON firmwarem Stažení Kreon Hacked firmware na SH-D162C http://www.edisk.cz/stahni/46320/SH-D162C_KREON_V081.RAR_395.25KB.html Stažení Kreon Hacked firmware na SH-D163A http://www.edisk.cz/stahni/23309/SH-D163A_KREON_V080.RAR_397.57KB.html Přeflashování DVD - Zkontoluj zda nemáš v DVD medium -spustt sfdnwin.exe -vyber SAMSUNG mechaniku v horním menu -nahoře otevři DOWNLOAD FILE OPEN -otevři soubor s firmwarem SH-D16 ........XB360_KREON.BIN -potom klikni na START DOWNLOAD a po uspěšném flashnuti restartuj PC Vytvoření IMAGE -stáhni si SCHTROM http://www.edisk.cz/stahni/15809/Schtrom360Xtract_V3.1.rar_300.84KB.html -Spust SCHTROM -vlož originál XBOX 360 hru do Samsung mechaniky -v prvním rolovacím menu vyber Samsung mechaniku (TSST corp ....) -v druhém menu IMAGE PATH si vyber cestu kam chceš IMAGE uložit -TASK ponechej (whole disc stealth Extreme 3.0) klikni na Convert a po asi 10 ti minutách jsou na disku uložené 2 soubory s názvy IMAGE1.000 a IMAGE1.dvd -IMAGE1.000 je kompletní image pro další zpracování Nyní máme ůspěšně vytvořej Xtreme Image včetně Security Sectoru a můžeme přejít ke kroku 2. KROK 2 konvertování Xtreme Image do NME 360 Image -otevři NME associator http://www.edisk.cz/stahni/61004/NME_aSSociat0r.rar_22.88KB.html -klikni na CONVERT záložku -vyber IMAGE vytvořený v kroku 1 (IMAGE1.000) -klikni na tlačítko CONVERT a asi po 2 sekundách je IMAGE připravenej v NME 360 formátu -Image musi mít velfkost 7.705.657.344 Bytes KROK 3 Vypálení zálohy -otevři ImgBurn http://www.imgburn.com/ -po prvním spuštění mu musíme zadat správnou LayerBreak hodnotu,která se uloží pro budoucí používání -jdi do TOOLS - SETTING -v záložce WRITE jdi do OPTIONS Layer Break (for DL media) -zvol user specified a do kolonky napiš 1913760 a klikni na OK Vypálení hry: -v hlavní obrazovce programu vyber Image (Select Image) -klikni na WRITE a vytvoř zálohu Jen jeste podotykam , ze navod neni muj a nemam ho zatim odskouseny , ale mohl by nekomu pomoct kdo resi takovyto problem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 kua...ja tě asi vodkrouhnu xD dneska jsem si objednával mechaniku xD a rušit se mi to nechce ...ale good navod:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gounes Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Chtel bych jeste podotknout ze navod je muj a mam ho odskousenej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 takze teda na to abych mohl delat zalohy potrebuju jenom tyhle 2 mechaniky na jinech zaloha xbox her nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 6, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Myslim ze je kreon firmware i na SH-D162D a taky jeste na nejakou pioneer mechaniku ... Sam mam doma SH-D162C s kreon fw , ale stejne mi to pres ten schtrom nejak neslo :D V clone cd jsem normalne image vytvoril , ale ono se to musi jeste patchovat ci co , no proste neni to vubec jednoduche , jednou se k tomu vratim a treba na to prijdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 jj jasny ja mam nakou LG takze mam asi smulu no tak hold budu muset hry stahovat no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoicas Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Mám mechaniku Pioneer dvr-111 L a nemůžu sehnat Kreon FW, potřebuju helfnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Jen jestli je na pioneer ja mam nejakej ten samsung co je popsanej vejs a slo to uplne v pohode pres X360 backup creator i s patchovanim. Ale podle mne je to zbytecnost, ja jsem delal jen ty hry co jsem mel orig aq ty pak prodal a od te doby je mechanika s kreonem u matky v kompu jako ctecka hih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoicas Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Jen jestli je na pioneer ja mam nejakej ten samsung co je popsanej vejs a slo to uplne v pohode pres X360 backup creator i s patchovanim. Ale podle mne je to zbytecnost, ja jsem delal jen ty hry co jsem mel orig aq ty pak prodal a od te doby je mechanika s kreonem u matky v kompu jako ctecka hih Dík za objasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoKeR1468623064 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 to je hard na to prdim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoKeR1468623064 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 no ale to je stejne divny ze PS2 origo mi jdou vypalit uplne normalne pres nero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erwin.zeez Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 interesting and catchy post there………………….. interesting read should be a sticky lol (\_/) (O.o) (> <) /_|_\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gembll Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Ahoj chci se zeptat jestli uz existuje jednodussi zpusob zalohy originalek nez je tento? Hledal jsem to tu na foru ale asi jsem slepej. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 A proč bych to dělal složitě z originálky ? Stáhnout tu samou hru z netu mi připadá nejjednodušší , nemyslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gembll Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Jo jednosussi to je ale kdyz mam tu hru pucenou tak mi prijde rychlejsi si z ni udelat iso nez se s ni stahovat. Tedy pokud existuje jiny zpusob zalohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Pokud vím , tak jednodušší způsob než je uveden neexistuje . Takže pořád to stažení z netu je jednodušší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Co som si precital na webe, myslim ze najlepsie je rippovat priamo z xbox mechaniky ... dufam ze cesky release Mafie 2 bude kvalitka :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 výbornej návod funguje výborně je to lepší než furt rozšroubovávat mechaniku:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouba1468627562 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 super návod ale potřeboval bych poradit chci pořídit novou vypalovačku jen nevím jakou aby byla použitelná na tohle buď bych koupil externí a nebo normální do pc jen nevím kterou.díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechajda Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 ten kreon dá se sehnat na novější mechaniku?? mam samsung s203p předpokládám že ten co tu uvádite použít nemohu.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.