S-up Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 nejakym záhadným zpusobem mi to vypadlo mam to reklamovat ? a nechce se to nasadit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 mně se stalo něco podobnýho v pohodně mi to reklamavola ale podle toho jakej je to obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 měl by jsi mít doživotní záruku takže to reklamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 mam to koupený z czc to by nemel bejt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 každy koss porta pro mají doživotní záruku a i když je koupiš přes net tak ti je za 300 vyreklamujou i když sis to udělal sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 mam to koupený z czc to by nemel bejt problem lepsi mas reklamovat rovnou u KOSSu vyridej ti to rychleji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 no jenze já nevim kam to poslat, adresu :( a nemam zádný aktivacní cislo nedostal sem ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 no jenze já nevim kam to poslat, adresu :( a nemam zádný aktivacní cislo nedostal sem ho Žádné číslo nepotřebuješ (kdybys ho ěml, tak cena je 50,-) a cena je tuším nižší, 200/250,- Kč ... Adresu najdeš na stránkách EUROSTAR(Ostrava/Praha), kteří se o Kossy starají v ČR ;) Je to ofic. od Koss centrum :roll: Osobní zkušenosti s Eurostar Ostrava, kdy mi přišli sluchátka zpátky cca za 3 týdny? Nebo 2 možná a v pohodě, kdybys to poslal přímo do Koss USA, tak hahaha ROFL xD můj otec tak poslal Zippo (zapalovač) a přišel mu za 2,5 měsíce :)) A btw, dostal sem úplně nové, hh. No každopádně sem si posbíral to, co sem chtěl, protože s tou doživotkou můžeš ty sluchadla vyměnit i jako přejeté traktorem? Stačí, aby šly poznat (typ) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.