zlatokop.zas Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Swap Magic Skvělá věc pro hraní pálených her na PS2 bez chipu Kód: http://rapidshare.com/files/85044555/Swap_Magic.rar Ahoj lid sám jsem todle našel a zkoušel jsem to první jsem chtěl kusit otevřít cd rar ale nešel tak jsem to hodil do cd zararovaný a napsalo to inserted format cd nebo jak,tak jsem otevřel dvd rar a ten šel byli tam něaký soubory tak jsem je otevřel a hodil js vše na dvd ale znovu mi to napsalo inserted format cd tak newim pls pomoc.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 eno pokud vim tak swap magick je cd a kus plastu díky kterému můžeš hrát na ps2 pálené hry žádný program ti nepomůže.musíš mít swap magick CD a takový kus plastu (chip)sundáš lištu na ps2 ...............atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 No ale na tý stránce je bez chipu,ja mylsel že dám cd a pak vyndám a pařim takle jsem to měl i u ps1 ale ted si newim rady jelikož mam ps2 slim takže nevíte nic nikdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Je to tak jak píšeš, ale musíš mít swap magic CD nebo DVD originál. Nemůžeš to jen tak vypálit a čekat, že ti to bude fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 10, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Palenej swap magic je ti na hovno , pokud nemas cip :D Palenou hru taky nespustis , takze palenej swap magic taky ne . Vim o cem mluvim , swap magic na ps2 slim jsem pouzival asi 1,5 roku , nez sem si poridil cip :D Ale jinak ho muzu jen doporucit , mrkni na www.wisoft.sk tam homuzes koupit a urcite se to vyplati :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Lidi a neznáte něco takovýho vypalenýho nebo porstě co to spusti bouel jsem ted bez money takže nemuzu nic kupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 10, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Tak to mas bohuzel smulu , nejaky zpusob byl , ale fungoval jen na starsich ps2 , tech tlustych :D Swap magic , nebo modcip , jediny dve moznosti jak si zahrat paleny ps2 hry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 jedině swap nebo chip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 A co je jlevnější a co má jkou výhodu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 10, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 No cip ma nevyhodu ze zasahujes do konzole a stratis tak zaruku , ale zase vyhoda , podporuje hry na dvd9 mediich , odstranuje macrovision , vlozis kopii a hrajes . Swap magic , vyhoda je ze nestratis zaruku , nevyhoda , musis vzdy dat swap a pak hru , nepodporuje dvd9 media (coz moc nevadi ptze se hry daji i ripovat :D ) , nektere hry na nem nespustis , podporuje 95 % her (nhl 07 , FIFA 07 , Marcenaries , Dragonball Z (tyto hry nefunguji , nekde je kompletni seznam , ale nejaky zasadni tituly tam nejsou :D Ja byl se swap magic spokojeny . Navic swap si muzes namontovat sam (zaslepky) , cip se musi pajet , coz kazdy asi nezvladne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 jen detail ...i kdyby ti šel pálený ještě jsou k tomu záslepky ...ty by sis musel udělat na koleně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 heh pravda no a pls kolik stojí čip a jeho namotnování,záruku už stejně nemám takže neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 10, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Okolo 1500,- , vic ti o tom povi dante :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 A nemate tu někdo levnej čip na prodej?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISMAX Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Mám veškeré čipy i Swap Magic 3.6+..Instalaci provedu do druhého dne..nebo po dohodě i na počkání.. icq 195549660 Tel: 777570581 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasisss Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 cau sel by mi swap magic 3.6 i se zaslepkama na ps2 slim verze SCPH-75004 ???? predem dekuji za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 nekde sem čítaval že prez originalni cdko pro PS1 "jmenoval se exploit nebo proste neaky program" ze sis zkopiroval spustitelnej soubor na kartu "PS2" a prez to si mel otevrenou homebrew branu xD :D :D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts