tombra Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 tak uz jsem tam nahral film ale napise mi to The data is not supported.Kdyz dam info o souboru tak mi to napise resolution 480 x 272 , video codec ( je tam jen - ) audio codec aac 128 kbps.nevite kde je chyba?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukisonn Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 predelal sis ten film v programku do psp ? xDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 ja ho stahl primo z netu a mel by byt promo do psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Mas CFW??Jestli ne tak si sezen nejakyho flashera v "mape flasheru";):D Asi to je film v PSP MP4 AVC formatu...;)ten ti na ofiko fw nepude;) Nebo taky jestli to mas ve spravny slzce;)-->Navod pro zacatecniky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 mam CFW 3.80 a nahravam to na kartu primo do slozky FILMY, v psp se mi ten soubor ukaze ale nejde spusit, kdyz kouknu na info o souboru tak u radku video codec je jen ,,-" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 A mas to takhle? > ms0:/MP_ROOT/100ANV01 ? na ROOT karty si udelej slozku MP_ROOT pak slozku 100ANV01 a tam dej film, aspon tak Ja davam filmy stahnute od Sparca :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jj takovou slozku tam mam ale ja to dal primo do > ms0:/filmy no a v psp se ten sobor ukazal ale nesel spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jj takovou slozku tam mam ale ja to dal primo do > ms0:/filmy no a v psp se ten sobor ukazal ale nesel spustit A skusil jsi to tak jak jsem ti to napsal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jj takovou slozku tam mam ale ja to dal primo do > ms0:/filmy no a v psp se ten sobor ukazal ale nesel spustit nemůžeš si to dávat kam se ti zachce, máš na výběr pouze 3 možnosti: ms0:/VIDEO/ ms0:/MP_ROOT/100ANV01 ms0:/MP_ROOT/100MNV01 viz. Pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Duben 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 hosi filmy uz mi fakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tombra
tak uz jsem tam nahral film ale napise mi to The data is not supported.Kdyz dam info o souboru tak mi to napise resolution 480 x 272 , video codec ( je tam jen - ) audio codec aac 128 kbps.nevite kde je chyba??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts