Final2 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 na tomhle topicu http://console-forum.cz/showthread.php?t=24644 jsem si stáhl wwf smackdown 2.....je to na šest partů a když si je všechny stáhnu nevím co s nima dál dělat....prosím poradte......poradit znamená že mi to napíšete a né že mi bloknete topic a řeknete že si to mám někde najít.......známe svoje lidi že třeba tekken:)nic ve zlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 tech 6 partu dej do jedne slozky rozbal prat.1 a vyndej ho treba na plochu tim se ti vsechny party spoji do jednoho ( ISO,CSO ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 tech 6 partu dej do jedne slozky rozbal prat.1 a vyndej ho treba na plochu tim se ti vsechny party spoji do jednoho ( ISO,CSO ) jenže to co se stáhne není vůbec k rozbalení to prostě nejde....počky že by???ne nejde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jenže to co se stáhne není vůbec k rozbalení to prostě nejde....počky že by???ne nejde to Aha vtom pripade to spoj v 7.zipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Bud Winrar nebo 7.zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 tak se mi to podařilo tam nacpat ale při spouštění mi to odí error........the game could not be started(80010002) co to kurva je ha...stačilo jenom přejmenovat a jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts