Tweeety Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Ahoj, je takovy popsloader ? A nebo fuguje na 3.90 stejne jako na 3.93 ? Já pustim GT 2, po nabehnuti nejakeho textu psp ztmavne a vypne se.. co mam delat ? Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Hned prvu blbost si spravil ze si si tam dal 3.93 M33 ktory neni od DA . Ale myslim si ze by to malo ist 3.93 M33 je tusim to iste ako 3.90 M33 len pridane nejake funkcie. Skus to. Mozno to pojde. Mne ide na 3.90 M33 . Drtim FF VII. Pouzi ten hojasov. Niekdo to tu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tweeety Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 No ten sjem si sthnul.. je tam slozka seplugins tak sjem to dal an kartu ale nvim co dal.. to psp se vzdycky sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 No ten sjem si sthnul.. je tam slozka seplugins tak sjem to dal an kartu ale nvim co dal.. to psp se vzdycky sekne Mno :D stáhni si POPS pro 3.80 ;) a dekryptuj si tam fw3.40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dopipi Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Mam problem mam 3.90-3 a mam vsechno stahly i zapnuty v recovery ale nejde mi spustit to menu kdyz drzim R pri spousteni....nejede mi akorat FF7 vzdycky se pri prvni bitve sekne a vypne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tweeety
Ahoj, je takovy popsloader ? A nebo fuguje na 3.90 stejne jako na 3.93 ? Já pustim GT 2, po nabehnuti nejakeho textu psp ztmavne a vypne se.. co mam delat ? Dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts