piero9 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Zdarec,kdyz prenesu hru do adresare iso tak zacne kopirovani v okamziku kdy zbyva poslednich 10 sekund se cas zastavi ale kopirovani bezi dal:!:kdyz vypnu spojeni hra tam je ale nejde spustit cim to je??to je fakt debilni!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 mas na karte dost mista...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 to je jasný že nejde spustit neskopíruje se celá a neim čím to může bejt možná zatížením a nebo špatným drátem a taky jakej máš OS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jo na karte misto je mam 4gb OS je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 operační systém (jakej windows, linux apodobně) aspon tak jsem to pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukison Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jakou mas kartu a co mas za psp jakej fw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Mně se to stalo u Mortal Combatu a nic jsem s tim nenadelal... musis si sehnat jinou verzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Kartu mam memory stick duo FW je 3.60 M33.Jak jinou verzi myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 je to jasny.....nizkej fw....jakou mas tu hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 pro evo 2008,pak jsem tam daval jeste resident evil a taky to neslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 12, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 To bude kabelem , kup novej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 a kde ho mam koupit?treba to neni kabelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 12, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 a mensi veci ti tam kopirovat jdou ? muze to byt i fake karta , pokud mas ctecku karet zkusil bych kopirovat prez ni , jinak si myslim ze je to tim kablem :D kabl normalne koupis nekde v elektru do 70ti korun :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 no hudba a video tam jde normalne jen ty hry ne no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piero9 Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jo kuci uz to jde nevim proc kde sem tam co zmacknul ale jde to tak dikes za rady:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 detonator Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 mel jsem ten samy problem (neslo kopirovat vetsi soubery nez cca 300MB), vyresil to jiny kabel (misto toho navijaku jsem pouzil klasickej, robusnejsi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piero9
Zdarec,kdyz prenesu hru do adresare iso tak zacne kopirovani v okamziku kdy zbyva poslednich 10 sekund se cas zastavi ale kopirovani bezi dal:!:kdyz vypnu spojeni hra tam je ale nejde spustit cim to je??to je fakt debilni!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts