Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bezpečnost internetu?

SEMRY

Recommended Posts

Poslední dobou co zrušili fup u O2 více stahuji z rapidu. Vzhledem k tomu že už chodí i kontroly, začínám se docela obávat. Proto bych rád věděl co můžou všechno zjistit. Linky co jsem stáhl? Stránky jo jsem navštívil? Co všechno mi můžou dokázat a jak se proti tomu případně bránit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To uz se tady resilo nescetnekrat :D , pokud si tahas pro vlastni potrebu a nikde to nesiris , ci dokonce neprodavas tak je jim to u rice co si stahujes :D btw , jaky kontroly ? o tom sem jeste neslysel :D

Jaký kontroly? Nelegální hry, hudba atd. Podívají se ti do počítače. Je to realita, v okolí už to bylo.

Odkaz ke komentáři

• Administrators
Poslední dobou co zrušili fup u O2 více stahuji z rapidu. Vzhledem k tomu že už chodí i kontroly, začínám se docela obávat. Proto bych rád věděl co můžou všechno zjistit. Linky co jsem stáhl? Stránky jo jsem navštívil? Co všechno mi můžou dokázat a jak se proti tomu případně bránit.

Asi te moc neuklidnim, ale parkticky jde zjistit skoro vsechno. (napr. tohle forum. Muzu ti dohledat, na ktere stranky si se podival rok a pul zpatky.)

Branit se tomu moc nemuzes max. pouzivat nejakou zasifrovanou VPN, nebo proxy a doufat ze tam neni zaple logovani.

Takze tohle nema cenu vubec resit, ale:

1. zasifruj vsechny disky http://www.truecrypt.org/ a dej poradne tezke heslo.

2. nemej doma zadny vypaleny soft na cd a DVD.

3. Nezapomen ze doma nemas nic nelegalniho... pouze zalohy orig. her, filmu a hudby.

A ted kdyz prijdou delej ze nic nevis. Tim je max. naseres a na chvilku te zavrou. A kdyz budes delat blbeho tak te stejne musi pustit. Nezapomen plati presumce neviny, takze nemusis dokazovat co na tom PC mas, nebo nemas.

Odkaz ke komentáři

Asi te moc neuklidnim, ale parkticky jde zjistit skoro vsechno. (napr. tohle forum. Muzu ti dohledat, na ktere stranky si se podival rok a pul zpatky.)

Branit se tomu moc nemuzes max. pouzivat nejakou zasifrovanou VPN, nebo proxy a doufat ze tam neni zaple logovani.

Takze tohle nema cenu vubec resit, ale:

1. zasifruj vsechny disky http://www.truecrypt.org/ a dej poradne tezke heslo.

2. nemej doma zadny vypaleny soft na cd a DVD.

3. Nezapomen ze doma nemas nic nelegalniho... pouze zalohy orig. her, filmu a hudby.

A ted kdyz prijdou delej ze nic nevis. Tim je max. naseres a na chvilku te zavrou. A kdyz budes delat blbeho tak te stejne musi pustit. Nezapomen plati presumce neviny, takze nemusis dokazovat co na tom PC mas, nebo nemas.

jak se postupuje v tom TrueCrypt ? zkoušel jsem to ,ale pořád mi to nejde vytvoří mi to nějaký nesmyslný soubor se kterým nejde nic dělat
Odkaz ke komentáři

no jestli máš trochu peněz tak si kup nejmenší disk co bude a až příde kontrola tak to viměn ten druhí schovej a oni nemají právo se ti hrabat ve tvích osobních věcech

lol, vetsi hovadinu jsem neslysel.. podobna blbost jako kdyz nekdo rekne ze vyhodi PC z okna kdyz prijde kontrola - to se jeste da brat jako recese, ale ten tvuj blabol?

Asi jsi nezazil kontrolu.. To proste prijdou - nemaji na sobe vlajku Protipiratska Unie - vypadaji jako nejaci kontroleri plynu apod.. Pak jen ukazou prukaz, za nima se objevi dva policajti a ze by si chteli udelat domovni prohlidku - rekni mi.. jak mezi tim budes menit HDD.. :roll:

A ano, maji pravo se ti hrabat v osobnich vecech, pri domovni prohlidce ti mohou prohledat i spodni pradlo :) mohou ti klidne sbalit celej PC a tam si s datama mohou udelat co chtej - treba si je zkopirovat, at tam mas os. data, nebo ne..

to Kastan: v jednom topicu se to jiz resilo, celkem jsem to tam popsal, pripadne mi napis PM, uz jsem i nekomu po PM radil (doufam ze jsi to nebyl ty xD)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu