F789GH Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Jednoduše, 1.stahnete si program Protecktme na Je tam eboot.pbp,vytvorte slozku na plose Proteckt ME>tam dejte ten ***.pbp http://uloz.to/1211585/EBOOT.PBP 2.dejte ho do : PSP GAME:arrow:ne 150 a ani 3.xx 3.spuste ho,dejte : Install.prx 4.pak dejte :Set Password/dejte nějake heslo 5.odejdete z PROTECKT ME! ,bude to pozadovat heslo 6.dejte Exit a zase to bude chtít heslo 7.jdete do RECAVERY menu,a aktivujte prx,predtim mate zadat do seplugins ve VSH.TXT ::::ms0:/seplugins/protectme.prx POZOR!!!!doporučuji dat nějake jednodušši heslo na začatek.Pak si ho zmenite TO VŠE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ~SiMi^gD Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Pěkný tutorial...někomu se hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chytil123 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Tak kdo nema PSP tak ten se ti tam nedostane,ale trosku zkusenosti a vypne to z RECOVERY ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Tak kdo nema PSP tak ten se ti tam nedostane,ale trosku zkusenosti a vypne to z RECOVERY ! no promin ze jsem tam zapomnel napsat kruto:dik:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chytil123 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 no promin ze jsem tam zapomnel napsatkruto:dik:!: Se hned neurazej,jen jsem to sem chtel napsat:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 hm díky aspoň když ho nevhám ve škole kámošovi na lavici mi nebude nic projíždět posílám 300pts:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 hm díky aspoň když ho nevhám ve škole kámošovi na lavici mi nebude nic projíždět posílám 300pts:D No More :psp: In Da School :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Da se to jednoduse obejit.. Co treba zapnout PSP bez karty? Plugin se nenacte -> PSP nebude vyzadovat heslo a kartu muzete strcit do PSP az bude spustene a voila.. Nebo vypnout v recovery jak uz tu zaznelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ethan Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 To je asi zkusim aby mi tam nikdo nelezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 hm díky aspoň když ho nevhám ve škole kámošovi na lavici mi nebude nic projíždět posílám 300pts:D diky za prispeni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Da se to jednoduse obejit.. Co treba zapnout PSP bez karty? Plugin se nenacte -> PSP nebude vyzadovat heslo a kartu muzete strcit do PSP az bude spustene a voila..Nebo vypnout v recovery jak uz tu zaznelo.. Ale taky musíš počítat s tím , že každej nemá tolik zkušeností s PSP,aby něco takového věděl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 :)diky vsem, zatim tu jsou positivni veci nez negativni8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 no tak jsem to tam hodil dam instal pak dam heslo dam START a pak dam back to XMB pak chtej po me heslo a bud se psp ani nehne jako kdyby tam byl na klic zamkle .pls poradte diky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 no,musis zadat heslo,upravitto vubec nejde,dejsi male heslo,treba jmeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 no jo no ja tam zadam meno zmacknu start dam exit XMB no a ted to po mne chce abych zadal to heslo co jsem si vybral a psp zahadne zamrzne hned jak tam naskoci at zadam heslo pametovce svidi dioda oranzove ani nebylka proste se zasekla no EDIT:nama neco byt v seplugins nejaka veticka?? anebo neco nastavenyho v recovery?? please!! EDIT:neni nejakej jinej klic psp ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 edit tutorialu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 co je na nem edit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 je to lepsi,snad jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 hm tak co je nejaka sance ze mi to pude v recovery zadnej plugin novej nemam tak jak pls sry:ze mam tolik postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 hm tak co je nejaka sance ze mi to pude v recovery zadnej plugin novej nemam tak jak plssry:ze mam tolik postu I don't uderstand,mas slozku seplugins,do VHS.TXT pridas radek mno::: a das ulozit,fakt nechpu:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 jj uz vim no ale stejne to nejde proste kdyz vypnu psp natvrdo chce to po mne heslo ale nemuzu ho zadat psp proste zamrne no jestli vas nic nenapadne vzdy vyndam kartu prez zapnutim a nikoho to taky nenapadne ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kilco Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 jsem se chtěl zeptat jak se dostanu ven když zmačknu 3x špatný heslo já jsem se dostal ven jen díky tomu že jsem vyndal baterku ae je i jiný způsob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 je jinej porad drzet tlacitko pro vypnuti psp to je zas otazka :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kilco Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 to mi právě nefucká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 pls reupload nefunguje ulozto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 sorry uloz to je nespolehlivej,tak pro zmenu edisk,ale stahujte rychle,nevdrzi to dlouho Edit kdyz tak se ozvete PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
F789GH
Jednoduše,
1.stahnete si program Protecktme na
Je tam eboot.pbp,vytvorte slozku na plose Proteckt ME>tam dejte ten ***.pbp
http://uloz.to/1211585/EBOOT.PBP
2.dejte ho do : PSP GAME:arrow:ne 150 a ani 3.xx
3.spuste ho,dejte : Install.prx
4.pak dejte :Set Password/dejte nějake heslo
5.odejdete z PROTECKT ME! ,bude to pozadovat heslo
6.dejte Exit a zase to bude chtít heslo
7.jdete do RECAVERY menu,a aktivujte prx,predtim mate zadat do seplugins ve VSH.TXT ::::ms0:/seplugins/protectme.prx
POZOR!!!!doporučuji dat nějake jednodušši heslo na začatek.Pak si ho zmenite
TO VŠE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
38 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.