zlatokop.zas Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Ahoj lidi potřeboval bych save do hry gothic pár jsem jich anšel ale newim kam je uložit zkosuuešl jsem to do X:/piranha bytes/gothic/saves/current/savegame1(složka) ale ve hře mi to nenačetlo tak newim nemáte plsky náhodou někdo ten save jak si muzete zrovna vybrat do kteýho taboru chcete jit???Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 na co ces savy do gothicu? :D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Ahoj lidi potřeboval bych save do hry gothic pár jsem jich anšel ale newim kam je uložit zkosuuešl jsem to do X:/piranha bytes/gothic/saves/current/savegame1(složka) ale ve hře mi to nenačetlo tak newim nemáte plsky náhodou někdo ten save jak si muzete zrovna vybrat do kteýho taboru chcete jit???Díky moc dej new game ne? přece tam toho tolik udělat nemusíš... a stejně nový tábor je nejlepší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts