radator Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 mám firmware 1.50 stál jsem si nfs - carbon a gta vcs a nevím kat ty soubory nahrát na kartu. není tam ani iso ani cso jsou tam složky sisdyr a umdyr - kam stim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubo Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 pises to do zlej temy a citaj pre zaciatocnikov ja to nechapem je tu perfktny navod ale stale tu niekto zalozi podobnu temu :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Prosinec 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 o tom sisdir je tam hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 sisdir si nevšímej !!! A udělej jen to co je v návodech .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 vsak tak si je nevsimej a dej je pekne do slozky ISO jak pise v navodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Ehm, SYSDIR a UMDIR jsou složky obsažený na UMD, takže to vypadá, že jsi stáhl rovnou ISO a rozbalil ho (jestli máš WinRAR, tak ten si ISO přidělí ksobě jako archiv, tak tě možná zmátla ikonka a rozbalil jsi to). podívej se znova, jakou příponu měly ty stažený soubory. Jestli mají příponu *.iso, tak to jenom hoď na kartu do rootu do adresáře ISO, jak už radili ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HaliG Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 Zdarec lidi nechtelo se mi zbytecne zakladat novej topic tam sem to hodil sem. Mam takovej malej problem, ve 2. casti hry se mi hra vzdicky zasekne, vzdycky u jednoho sprintu ve stejny zatacce. Nevim jestli to dela u dalsich trati, ale trochu me to stve. Nevite co s tim, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 zkus trochu pohledat,tohle už se tady řešilo jestli se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -cream´c Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 hele ja mam treba taky hru lemmings a mam tam slozky X,PSP,LEMMINGS. psp hodim do psp, a v lemmings je SYSDIR a UMDIR a este naky maly soubory, a v X sou jen samy soubory. Takhle to mam i u vice her ale slozka se jmenuje: Lemmings (EUR)_ PROPER_psypsp_Repack.rar.zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Taky jsem si toho teď všiml tady chytrý pán si myslel že iso je RAR a otevřel to ve WinRaru a rozbalil to ,a chce to spustit LOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vjetrnik Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 nejak to udelej aby si tam mel iso;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 proste tam tu celou slozku hod.a pojede ti to!mi to tak jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radator
mám firmware 1.50
stál jsem si nfs - carbon a gta vcs a nevím kat ty soubory nahrát na kartu.
není tam ani iso ani cso
jsou tam složky sisdyr a umdyr - kam stim :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts