Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nhl 2007

radator

Recommended Posts

• 4 weeks later...
no ja se zejtra chystam si nhl koupit takze doufam ze je to stejny aspon trochu jako na pc.....teda trochu...doufam ze to na psp stoji za to.... :oops:

jo je to dobré,ale těžké!

tak to bych zase netvrdil

jako těžké ze začátku neš si zvykneš;-)

No celkem je to tezky ze zacatku ale pak je to lehky.....:-) ale na PC je to lehci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten český komentář stejně není žádný zázrak. Mě spíš vadí, že při přerušení hry nehraje hudba. Nebo, že když padne gól tak to ani neřeknou v rozhlase. Kazí to atmosféru. :(

Ale jinak super. Už jsem stihnul za Liberec vyhrát dvakrát ligu :D

Me se stalo tohle :-( :hral jseem dynasty mode a byl jsem na konci sezony.Po Vyhranym zapase se mi to seklo...musel jsem znovu jit do hry dal jsem LOAD a zase se mi to seklo....To me uplne nasralo :-( tak jsem zacal znovu a uz to moc nehraju mam lepsi hry nez NHL 07 :-)

Odkaz ke komentáři

tak ty nhl sou uplne mrdovka i kdyz nejvic s kamosem pres wifi....jinak zas tak tezky to neni jenom golmani pokrejvaj dost ty strely takze to chce se naucit nejaky akcicky a pak to de...strely od modry mi tam spadly malo kdy....jinak souhlas s VYMIM aspon komentar ze tam spadne puk by moh bejt....ale proc tady nekomu vadi ze neni cz komentar?? :roll: ja se stejne soustredim na hru a ne na to kdo mi do toho keca :mrgreen:

Odkaz ke komentáři

Jo jo. Už aby vyšla nová verze (bude to trvat :( ) A aby v ní opravili všechny ty debilní chyby. Jako třeba že už jsem dostal vlastní gól z buly na půlce hřiště. Hrůza. A myslím, že naopak jsou golmani hrozně slabí. Co maj chytnout pustí a naopak. Ale když nic jiného není 8) 8)

Odkaz ke komentáři

Chtel bych se zeptat jestli je nase extraliga zpracovana bez chyb

tak podle toho co si pod tim predstavujes???

sou tam snad vsechny mena...ja sem z liberce takze za tygry tam sou vsichni....jenom Hnilda ma obyc bilou prilbu :oops:

takze co se toho tyce tak jo...a pak mas na lede znak domaciho tymu...nic vic by tam bejt snad nemelo :mrgreen:

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že na PSP nic lepšího nenajdeš. Hrát se to dá. Chybky jsou možná v malých detailech. Těch si asi ani moc nebudeš všímat. Každopádně mě třeba vadí draftování hráčů. K dispozici jsou totiž i volní hráči z NHL. Takže po dvou letech Dynasty Módu máš českou extraligu plnou kanaďanů a američanů. Ale jinak je to v poho.

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že na PSP nic lepšího nenajdeš. Hrát se to dá. Chybky jsou možná v malých detailech. Těch si asi ani moc nebudeš všímat. Každopádně mě třeba vadí draftování hráčů. K dispozici jsou totiž i volní hráči z NHL. Takže po dvou letech Dynasty Módu máš českou extraligu plnou kanaďanů a američanů. Ale jinak je to v poho.

Diky za info.Urcite si ji koupim.Me slo hlavne o to aby v nasi extralize nemeli hraci zkomoleny jmena atd.A doufam ze za Spartu nebude chytat Briza kterj je uz v duchodu :lol: Grafika je na tom taky dobre?Doufam ze neni tak zrnita jako u FIFA 07
Odkaz ke komentáři

tak podle toho co si pod tim predstavujes???

sou tam snad vsechny mena...ja sem z liberce takze za tygry tam sou vsichni....jenom Hnilda ma obyc bilou prilbu :oops:

takze co se toho tyce tak jo...a pak mas na lede znak domaciho tymu...nic vic by tam bejt snad nemelo :mrgreen:

Tobe taky dekuju za podpoved :wink: A vyhrajte uz ligu tu skutecnou nez vam to vyfouknou Budejky nebo Pardubice :lol:
Odkaz ke komentáři

no to doufam ze to vyhrajou...nebo zas vypadnou v prvnim kole....jinak myslim ze tam chyta briza...ale mozna ze spis schwarz....nejsem si jistej...asi bych kecal...ale snad zrnita neni..ja fifu nehral tak nevim...ale jinak si to kup...fakt supr na odreagovani i kdyz nevim no spis sem nekdy malem rozmlatil psp kdyz sem zaboha nemoh dat gola :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu