Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Odesláno
  J-REK napsal:
  Number_x napsal:
  J-REK napsal:
  folty.hans napsal:
no ja se zejtra chystam si nhl koupit takze doufam ze je to stejny aspon trochu jako na pc.....teda trochu...doufam ze to na psp stoji za to.... :oops:

jo je to dobré,ale těžké!

tak to bych zase netvrdil

jako těžké ze začátku neš si zvykneš;-)

No celkem je to tezky ze zacatku ale pak je to lehky.....:-) ale na PC je to lehci

Odesláno
  Vymi napsal:
Ten český komentář stejně není žádný zázrak. Mě spíš vadí, že při přerušení hry nehraje hudba. Nebo, že když padne gól tak to ani neřeknou v rozhlase. Kazí to atmosféru. :(

Ale jinak super. Už jsem stihnul za Liberec vyhrát dvakrát ligu :D

Me se stalo tohle :-( :hral jseem dynasty mode a byl jsem na konci sezony.Po Vyhranym zapase se mi to seklo...musel jsem znovu jit do hry dal jsem LOAD a zase se mi to seklo....To me uplne nasralo :-( tak jsem zacal znovu a uz to moc nehraju mam lepsi hry nez NHL 07 :-)

Odesláno

tak ty nhl sou uplne mrdovka i kdyz nejvic s kamosem pres wifi....jinak zas tak tezky to neni jenom golmani pokrejvaj dost ty strely takze to chce se naucit nejaky akcicky a pak to de...strely od modry mi tam spadly malo kdy....jinak souhlas s VYMIM aspon komentar ze tam spadne puk by moh bejt....ale proc tady nekomu vadi ze neni cz komentar?? :roll: ja se stejne soustredim na hru a ne na to kdo mi do toho keca :mrgreen:

Odesláno
  jirka71 napsal:
Chtel bych se zeptat jestli je nase extraliga zpracovana bez chyb

tak podle toho co si pod tim predstavujes???

sou tam snad vsechny mena...ja sem z liberce takze za tygry tam sou vsichni....jenom Hnilda ma obyc bilou prilbu :oops:

takze co se toho tyce tak jo...a pak mas na lede znak domaciho tymu...nic vic by tam bejt snad nemelo :mrgreen:

Odesláno
  jirka71 napsal:

Já myslím, že na PSP nic lepšího nenajdeš. Hrát se to dá. Chybky jsou možná v malých detailech. Těch si asi ani moc nebudeš všímat. Každopádně mě třeba vadí draftování hráčů. K dispozici jsou totiž i volní hráči z NHL. Takže po dvou letech Dynasty Módu máš českou extraligu plnou kanaďanů a američanů. Ale jinak je to v poho.

Odesláno
  Vymi napsal:
  jirka71 napsal:

Já myslím, že na PSP nic lepšího nenajdeš. Hrát se to dá. Chybky jsou možná v malých detailech. Těch si asi ani moc nebudeš všímat. Každopádně mě třeba vadí draftování hráčů. K dispozici jsou totiž i volní hráči z NHL. Takže po dvou letech Dynasty Módu máš českou extraligu plnou kanaďanů a američanů. Ale jinak je to v poho.

Diky za info.Urcite si ji koupim.Me slo hlavne o to aby v nasi extralize nemeli hraci zkomoleny jmena atd.A doufam ze za Spartu nebude chytat Briza kterj je uz v duchodu :lol: Grafika je na tom taky dobre?Doufam ze neni tak zrnita jako u FIFA 07
Odesláno
  folty.hans napsal:
  jirka71 napsal:

tak podle toho co si pod tim predstavujes???

sou tam snad vsechny mena...ja sem z liberce takze za tygry tam sou vsichni....jenom Hnilda ma obyc bilou prilbu :oops:

takze co se toho tyce tak jo...a pak mas na lede znak domaciho tymu...nic vic by tam bejt snad nemelo :mrgreen:

Tobe taky dekuju za podpoved :wink: A vyhrajte uz ligu tu skutecnou nez vam to vyfouknou Budejky nebo Pardubice :lol:
Odesláno

no to doufam ze to vyhrajou...nebo zas vypadnou v prvnim kole....jinak myslim ze tam chyta briza...ale mozna ze spis schwarz....nejsem si jistej...asi bych kecal...ale snad zrnita neni..ja fifu nehral tak nevim...ale jinak si to kup...fakt supr na odreagovani i kdyz nevim no spis sem nekdy malem rozmlatil psp kdyz sem zaboha nemoh dat gola :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu