jirka71 Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 no to doufam ze to vyhrajou...nebo zas vypadnou v prvnim kole....jinak myslim ze tam chyta briza...ale mozna ze spis schwarz....nejsem si jistej...asi bych kecal...ale snad zrnita neni..ja fifu nehral tak nevim...ale jinak si to kup...fakt supr na odreagovani i kdyz nevim no spis sem nekdy malem rozmlatil psp kdyz sem zaboha nemoh dat gola :DVlastne muzu koupit Salfu ne? :wink: Tak nato sem zvyklej z PES ze nekdy nedam gol kdybych se zblaznil ale chce to klid nestalo par korun :wink: Urcite do ni pujdu.Extraliga je velky lakadlo :wink:
folty.hans Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2007 no to doufam ze to vyhrajou...nebo zas vypadnou v prvnim kole....jinak myslim ze tam chyta briza...ale mozna ze spis schwarz....nejsem si jistej...asi bych kecal...ale snad zrnita neni..ja fifu nehral tak nevim...ale jinak si to kup...fakt supr na odreagovani i kdyz nevim no spis sem nekdy malem rozmlatil psp kdyz sem zaboha nemoh dat gola :DVlastne muzu koupit Salfu ne? :wink: Tak nato sem zvyklej z PES ze nekdy nedam gol kdybych se zblaznil ale chce to klid nestalo par korun :wink: Urcite do ni pujdu.Extraliga je velky lakadlo :wink: to bylo i pro me...a sou tam i jiny ligi...jo hele tak za spartu chyta Briza...ale je pravda ze ho muzes vymenit... :D ne je to super hra....ja bych rek ze ty sportovni hry se vyplatej i koupit protoze si je muzes zapnout kdykoliv a muzes to hrat furt dokola 8)
MartanCJ Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2007 jak by si to chtel dat na UMD??????:-o asi myslel do isa njn ale nevim jak by to tam dal:-O stahnes ISO otevres ve WinRaru :wink:
Recommended Posts