Driver1468621779 Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 *stáhněte si písničku co je tady *pokud se budete chtít zůčastnit souťeže do komentářů dejte svůj screen ze hry *hraje se vždy na HARD! *je zakázáno píseň upravovat aby byla delší *svůj screen hoďte normálně do komentářů * [url="http://www.anonym.to/?http://www.uloz.to/321451/Grits%20-%20My%20Life%20Be%20Like.mp3"]http://www.uloz.to/321451/Grits - My Life Be Like.mp3[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 v moji soutěži se nezůčastnil jedinej člověk tak se pokusim zapojit já do téhle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 jj pojďte lidi je to skvělá hra-písnička z rychle a zběsile tokio drift jinak jsem v té hře udělal při téhle písničce přez 100 000 bodíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 nic moc ale víc se mi zatim hrát nechtělo (je to to Ooh Ahh kdyžtak :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 pravidlo:nehrajte na nejlehčí obtížnost(děkuju) ....Takze na jakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 no nevim jenom ne na nejlehci toje pak moct jednoduchý já to hraju na hard jinak luk-nahře v tom topicu máš mp3 v které máš ty body udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 My Life by Like........Hmmmm aaahh...:D po skole jdu na to a hlasim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 jj taky do toho du ale az po skole...ted uz musim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 taky se hlasim ... ale az po skole se na to vrhnu .) (jinak je jedno na jakou obtiznost se to hraje,treba na easy mas mene bodu nez na normal) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 hm a proto je to na easy zakázané ve 2.kole máte libovolnou písňčku ve které budete muset udělat nejvíce bodů ze všech jinak bych byl rád kdyby byl někdo kdo by dával odměny já moct pts. nemám :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Uz jdu na to asi vecer poslu screen:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 přikládám svůj screen sice nic moc ale lepší než nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 tady dávám svůj screen:) myslím po třetím pokusu... beats sem si stáhnul až dneska takže zatím nic moc až potrenuju dám snad něco lepšího... jinak je to super gamesa.Konečně něco originálního! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 takže za 1),to ooh ahh je ta tvoje písnička,přeci ji nebudu stahovat znova když ji mám (někde se to jmenuje totiž ohh ahh, někde my life be like) :dozey: a za 2) výhry klidně budu dávat já když se nebudou pohybovat moc vysoko :D (1000 pts překousnu :P) a za 3!!!)určitě nhedávej soutěž libovolná písnička,to si tam taky muže dát někdo několikahodinovou písničku a jet,to je na h**** ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 A urči jednu obtížnost.. Je kravina aby šla jakákoliv kromě Easy... Dej na tvrdo HARD a je to.. Takhle je to dost k ničemu a je to jak kdyby se hrálo víc mp3jek protože na normal uděláš jinak bodů než na HARD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Mohu se zeptat, do kdy ta soutěž trvá? :D Mohl bych to tu dát zítra? EDIT: sry, myslel jsem, že tento topic založil někdo dneska, nevšim jsem si :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 taky bych dal na každou písničku určitou dobu,např 2 dny apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 dobre 2 kolo bude brzy obtiznost hard(moct to hrát neumim jo :D) jestli by jsi dával odměny byl by si moct hodný jinak máš pravdu že libovolnost je kravina bratr má písničku co má snad 30minut nějaký techno :D EDIT:JINAK MASTER KLIDNĚ JO 2 KOLO BUDE OD PONDĚLKA:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 dobre 2 kolo bude brzy obtiznost hard(moct to hrát neumim jo :D)jestli by jsi dával odměny byl by si moct hodný jinak máš pravdu že libovolnost je kravina bratr má písničku co má snad 30minut nějaký techno :D EDIT:JINAK MASTER KLIDNĚ JO 2 KOLO BUDE OD PONDĚLKA:D a tohle kolo do neděle teda nebo jak? to je moc dlouhý čekání :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Drivere screen dam zitra chci se jeste vylepsit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Muj navrh na druhe kolo..http://youtube.com/watch?v=kPQR-OsH0RQ&feature=related stara klasika Edit Sry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Já bych bral nějakej soundtrack z nějaký PSP hry ne ? Patapon :lol: ne to ne.... Třeba z Burnoutů.... MxPx - I Heard That Sound nebo Goldfinger - I Want Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Škoda že se to dá tak jednoduše podělat... stačí přejmenovat 30 minutovou písničku a pak můžu bejt uplně největší lamka a dám třeba 500 000 bodů. :( btw LukDM stáhni tu písničku co je tady v topicu,můžeš mít jinou verzi a ty beaty se můžou lišit...tak ať je to spravedlivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 omg já vám ji klidně upnu když mi nevěříte ale určitě ji nebudu hrát znova jenom protože ji mám pojmenovanou tak jak má bejt,má to stejně minut,stejně mb,je to stejná písnička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 omg já vám ji klidně upnu když mi nevěříte ale určitě ji nebudu hrát znova jenom protože ji mám pojmenovanou tak jak má bejt,má to stejně minut,stejně mb,je to stejná písnička Luk ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.