xploded Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Mužete mi někdo poradít.Zasekl jsem se u druhé mise.Tam jak je ta raketa s tou hlavicí.Ukazuje mi to abych pořád mačkal křížek.Mačkám ho asi 3 minuty jak debil a stále se nic neděje.Muže mi někdo poradit jak se dostanu dál???Dík moc.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Máš na mysli misi v potopené lodi kde s agentem musíš současně zpomalit chod reaktoru nebo dojde k výbuchu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 jo tu misi sem udelal musis rychle mackat kuzek a pak esten neco uz si to moc nepamatuju tet sem se zasek jak sem potapecem a on je u te ponorky a eco tam spravuje a v zadu padaj barelly a nvm co mam delat no halen rek bych ze nahore ams ankej spinac ten zmacknout pak jit mackat krizek... nvm no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 hraju ted tu samou misi razzieli :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 jo tam sem se taky zasek kdyz sem to hral musite plavat jakoby furt dopredu kdyz ste pod tou velkou lodi tak se otocite na pravou stranu a hledejte tam na ty zdi jakoby maly trhliny a kdyz k tomu priplavete tak u toho nejak krizek a uz ste uvnitr:) EDIT: jo a hrajete to nekdo po netu?... kdyztak muj nick je "Vova99" za ten hraju skoro furt jinak jeste Vova999 a Vova9 ale za ten se uz nepripojim:( furt mi to pise account already logged in:(:(... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Mužete mi někdo poradít.Zasekl jsem se u druhé mise.Tam jak je ta raketa s tou hlavicí.Ukazuje mi to abych pořád mačkal křížek.Mačkám ho asi 3 minuty jak debil a stále se nic neděje.Muže mi někdo poradit jak se dostanu dál???Dík moc.:psp: Čaf, přesně vím co myslíš...taky sem se tam zasekl jednou sem to mačkal asi 13 minut a nic...sem byl nasranej tak sem to asi měsíc nehrál.Ale jednou sem tu hru zase zapnul a že to zkusím znovu tak sem si loadnul save připlaval k tý hlavici několikrát zmačknul křížek a prostě to najednou fungovalo... Musíš zkoušet podle mě to je chyba ve hře. Nějaký dementní bug. Málem mě stál moje nervy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.