GameEs Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Čau, mám dotaz :) . Funguje Logitech MOMO Racing Force s PS3 hrama ? Vím že funguje s Gran Turismo 5 Prologue.. Ale ptám se jestli funguje s Burnoutama, F1, CMR: Dirt atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maslo1468621435 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 burnout sa hra len joypadom,volantom si to neviem predstavit ani:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bzuk Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Maslo:ta jako ze Burnout nemuzes hrat s volantem a pedalama?:blink: to se mi nezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 burnout sa hra len joypadom,volantom si to neviem predstavit ani:D Hele tak se mrkni na logitech.com/gaming... a ps3 volanty a každej z nich podporuje Burnout Paradise :D .. btw. kupuju jinej volant tak se to může locknout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GameEs
Čau, mám dotaz :) . Funguje Logitech MOMO Racing Force s PS3 hrama ? Vím že funguje s Gran Turismo 5 Prologue.. Ale ptám se jestli funguje s Burnoutama, F1, CMR: Dirt atd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts