Senpu Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Mno takže zkusil jsem vse ale nic nepomohl normlne se dostanu do XMB a vsude ale Kdyz hru nebo Hb spustim tak se mi to sekne u loga PSP Mam Custom Frimware Extender 2.2 na 3.90 (zkousel jsem i Cpu spped zmenit a nic ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 To fakt nikdo nevi?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Hosi Moc to potrebuju vim ze otravuju ale potrebuju to:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Nakje brick zkus to flashnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Nakje brick zkus to flashnout. xD xD xD...LOL ja Potrebuju vedet jak rozchodit Remote Joy(custom frimware extender ja nemam brick xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Insides Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 To je problem remote joy a skoro vsude je to napsany, postup je ze NEJDRIV spustis hru a teprve POTOM zapnes remotejoy jinak se to sekne. To samy pri save nebo loadu, proste kdyz to ma neco delat s pametovou kartou tak se to sekne, takze reseni je odpojovat to pri ukladani / loadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Jde to dikeju Moc chces PTS?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Insides Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Ne v poho :] ja je nesbiram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Senpu
Mno takže zkusil jsem vse ale nic nepomohl normlne se dostanu do XMB a vsude ale Kdyz hru nebo Hb spustim tak se mi to sekne u loga PSP Mam Custom Frimware Extender 2.2 na 3.90 (zkousel jsem i Cpu spped zmenit a nic )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts