filipsemo Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Ahoj, chtel bych se zeptat jestli nekdo rozjel multiplayer na wormech 2 infrastructure mode?...me to chce dycky klic- a kdyz- kde se da sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Ondra14 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Po mě to žádný klíč nechtělo, akorát jsem se při prvním spuštění musel regnout přímo ve hře. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Hele a kdyz jsem treba zapomel heslo- tak to musim si vytvorit novej profil nebo jak- me to dycky napise ze mam spatny heslo- jestli to neni tim ze mam stazenou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 nene zle si to pochopil on si pita aby sisi vytvoril heslo s ktorym sa budes pripajat na server len je skoda ze to hra strasne malo ludi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.