Lomykar Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Byl by tu někdo ochotný po domluvě uskutečnit koupi jedné věci z ebay? paypal mi jaksi blbne a potřeboval bych člověka , prosím rychle za 9hodin končí aukce, prosím napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Byl by tu někdo ochotný po domluvě uskutečnit koupi jedné věci z ebay? paypal mi jaksi blbne a potřeboval bych člověka , prosím rychleza 9hodin končí aukce, prosím napište ahoj, treba pomuze rada: var 1 muzes koupit a zaplatit treba za den/dva.(paypal prestane blbnout) var 2 paypal neprestane blbnout, tak koupis bez paypalu. vydrazim a zaplatim prevodem. navolim poplatky na "shared" a stoji me to 200kc, (coz snad nevadi, asi by vadilo u veci za 200kc, ale tu bych zas nedrazil:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 fajn díky , nevěděl jsem že to lze i bez paypalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.