Lomykar Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2008 Byl by tu někdo ochotný po domluvě uskutečnit koupi jedné věci z ebay? paypal mi jaksi blbne a potřeboval bych člověka , prosím rychle za 9hodin končí aukce, prosím napište Citovat
prague77 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2008 Byl by tu někdo ochotný po domluvě uskutečnit koupi jedné věci z ebay? paypal mi jaksi blbne a potřeboval bych člověka , prosím rychleza 9hodin končí aukce, prosím napište ahoj, treba pomuze rada: var 1 muzes koupit a zaplatit treba za den/dva.(paypal prestane blbnout) var 2 paypal neprestane blbnout, tak koupis bez paypalu. vydrazim a zaplatim prevodem. navolim poplatky na "shared" a stoji me to 200kc, (coz snad nevadi, asi by vadilo u veci za 200kc, ale tu bych zas nedrazil:)) Citovat
Lomykar Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2008 fajn díky , nevěděl jsem že to lze i bez paypalu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.