Halusz Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Sám mám nové PSP slim fw 3.80 a potřeboval bych poradit jak si sám fleshnu PSP na FW 1.50 aby mi slapali ISO hry?? Díky za odpovědiJsem z TÁBORA a kdybi nekdo byl mohl by mi to klidne udelat i za malí příspěvek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cyrus-C2 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 mam takovej dojem že slim nejde na 1.50.....kdyžtak se podivej do mapy flasheru a nekoho se zeptej.....btw priste staci hledat a nezakladat takhle zbytečnej topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 17, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Topik pro zacatecniky , to za prve Zadruhe psp slim nejde dat na 1.5 Zatreti najdi si na mape flasheru nekoho kdo ti to udela , ptze jak je vidno sam to nezvladnes Zactvrte priste zkus taky neco precist nez zalozis new topik , je to tady vsechno popsany v tutorialech :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 tak za 1. jak vidite je uplne novy za druhe psal ze je na tabore a za treti asi o psp skoro nic nevi edit: sry sry tak to sry ja sem myslel ze je na tabore ne z tabora:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Ty "vole" já jsem taky z Tábora ..... Napiš mi a domluvime se. Neni problém. Věci mám všechny svoje na tyto učely připravené ...... Takže stačí se jen ozvat. (Na ICQ jsem většnou až po 17:00 hodině. Moje ICQ: 295-802-884. Už jsem ti psal ale asi nejsi online.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 tak za 1. jak vidite je uplne novy za druhe psal ze je na tabore a za treti asi o psp skoro nic nevi edit: sry sry tak to sry ja sem myslel ze je na tabore ne z tabora:D:D:D i kdyby byl novy a na tabore, to neznamena, ze nebude cist nic a ihned zalozi spam-topic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Halusz
Sám mám nové PSP slim fw 3.80 a potřeboval bych poradit jak si sám fleshnu PSP na FW 1.50 aby mi slapali ISO hry?? Díky za odpovědiJsem z TÁBORA a kdybi nekdo byl mohl by mi to klidne udelat i za malí příspěvek :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts