Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

DISPLAY

Guest Anonymous

Otázka

Guest Anonymous
Odesláno

POMOOOC...mam problem s takovejma teckama na displeji bud to sou naky necistoty bo zaschly prskance od nadsencu :? ..zezacatku sem to bral celkem v poho ale ted uz jich tam mam docela dost a pri hrani sou videt a zacina me to docela srat mate nekdo podobnej problem ?! jak je mam vodstranit ?! poradte pls.

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Guest Anonymous
Odesláno

tak DP to fakt nejsou zas takova lama nejsem :lol: ,ale prave ze tim hadrikem mi to nejde dyz na to dejchnu..asi uz to tam je dost dlouho zaschly bo fakt neim..zkousel sem to i nehtem a fakt neim co stim..

• 0
Odesláno
  antipsp napsal:
tak DP to fakt nejsou zas takova lama nejsem :lol: ,ale prave ze tim hadrikem mi to nejde dyz na to dejchnu..asi uz to tam je dost dlouho zaschly bo fakt neim..zkousel sem to i nehtem a fakt neim co stim..

jo to se mi právě stalo taky a nešlo to dolů..psp sem měl skoro nový a dost mě to sr*lo..ale po 10 minutovým dejchání a tancování s hadrem po displayi sem to nakonec z toho celej spocenej dostal:))

• 0
Guest Anonymous
Odesláno

njn tak teda budu muset zkusit 10timinutovy lesteni no doufam ze to pomuze :? ..kua DP to proste nejsou..teda mozna estli existujou naky ktery trcej z displeje LOL :lol:

• 0
Guest Anonymous
Odesláno

pomoooc tak po 10minutovym cisteni sem to zkusil spendlikem a zistil sem ze to nejsou tecky na povrchu ale diry v displeji !! sem pekne nasranej myslite ze pomuze ta pasta tohle sem fakt necekal..a mam silny podezreni ze za to tak trochu muze kryt...

• 0
Odesláno
  antipsp napsal:
pomoooc tak po 10minutovym cisteni sem to zkusil spendlikem a zistil sem ze to nejsou tecky na povrchu ale diry v displeji !! sem pekne nasranej myslite ze pomuze ta pasta tohle sem fakt necekal..a mam silny podezreni ze za to tak trochu muze kryt...

Hm...t ojsem mel u miho minulyho PSP taky...Takovy oderky ze??Nemas nahodou takovej DOSLOVA zkurv**** kryt ten celje pruhlednanej jak senacvakne na PSP a nemusis ho pri hrani sundavat?? :evil:

• 0
Guest Anonymous
Odesláno

jo presne ten urcite se do nej dostavaj necistoty a potom treba dyz se zatrepe tak ty se tam pekne vocvakaj a muzu kupovat new LCD..to sem teda fakt nasranej vlastni demenece..ze sem na to neprisel driv..ale pri hrani se to este da zkousnout..CHUDAK DISPLEJ :cry: ..nejdriv se mi zdal kryt upe nej ale ted teda vsem silne NEDOPORUCUJU

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu