dirtyskunk Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Zdary jary...řešim problém ve hře 300 March of Glory nevim jaká je to episoda ale stojej tam 4 lukostřelci ve sklále jakoby "balkon" a ukol zní: "zabij lukostřelce aby jsi uvolnil cestu spartannům" jo já bych to rád udělal, ale jak? já na ně nedosáhnu, nic co střílí nemáám tak co mám dělaT? zkoušel sem ty šípy odrážet štítem ale to ani nemuže v tý hře jít jak je zaBUGovaná..šíp prolítne štítem a zapíchne se do mě :lol: nezasekl se taky někdo tady že by mi mohl poradit?? díky zkoušel sem i sekat do skály ale už mě nic nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Asi jsi nezjistil ze jde kopi hazet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Jo přesně to jsem nezjistil :lol: jdu to zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.