Verxes Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Nazdar, mám GoW, ale docela to při hraní se seká, hrát se to dá, chvíli to normálně jede, i boje a všechno a pak třeba 10 sekund se to trhá, pak zase v poho a pak zas a takhle pořád do kola. Kartu mám ok, no-fake od Sandisku, všechny hry mi na tom jedou v pohodě. CFW mám 3.90 update 3. Je to verze hry co je tady někde asi od Budinsm, není to ISO, možná bych mohl zkusit sosnout ISO ?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Ahoj, je to tim ze prechazis z lokace do lokace tak to nacita, ovsem pokud to z CSO prevedes do ISO, bude ti to nacitani trvat min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 ked si to prevedies do iso tak ti to trhat nebude...ja som mal rovnaky problem s hrou daxter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Painy Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 já jsem to převedl do ISO a i tak se mit o sekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.