Merlino255 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Ahiojky...jsem vtom naprostý amter ale nedokážu rozběhnout afkima..na psp....co stím..budu rád za každou radu...co mi poskytnete...jo a ještě při zalogování. se mi to sekne...to by mnělo být vše.:ziped: _____________________________________________________ _____________________________________________________ PSP slim&lite fw 3.90 M33-3 + Sandisk Memory Stick Pro Duo 8 GB + UMD WRC + Iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Je to tu uz asi 10x,trosku si zahledej. Urco najdes slusnej navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlino255 Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Já vým že to tu je lae vůbec mi to nejde i tak..tak co stím....vlož jasem prosím topik s manualem. jak na to dík... _:___________________________________________________ _____________________________________________________ PSP slim&lite fw 3.90 M33-3 + Sandisk Memory Stick Pro Duo 8 GB + UMD WRC + Iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Afkim Fuuj:D ber pro-Messengera nvm jak se to pise:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlino255 Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 fujj taky bych řekl...pro messenger říkáš...a jak to funguje???stejně jako icq??? _________________________________________________ ___________________________________________________ http://www.zazennudu.estranky.cz/clanky/sony-psp/windows-vista-na-psp __________________________________________________- PSP slim&lite fw 3.90 M33-3 + Sandisk Memory Stick Pro Duo 8 GB + UMD WRC + Iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Co to kecas ? Ono snad existuje neco jinyho nez AFKIM ? Tak proc se s tim afkimem tu kazdej sere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 V PSP sekci mas sekci TUTORIALI tam je AFKIM (jak na Afkima) od evil.bulk ;) je to easy a afkym je celkem dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlino255 Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Takže jel jsem podle tuturialu..ale bohužel nic.tlačítko select vůbec nereaguje.A nedá mi volbu nějakýho výběru zaregistrujte se na BitlBee serveru zadáním jména a hesla (AFKIM využívá BitlBee server pro připojení k IM sítím) jak se zaregistrovat na bitlbee?? po připojení k BitlBee serveru se zobrazí hláška: "No accounts detected, press [select] to add one." Select Který bohužel nejde. vyberte ICQ, případně jiný účet, který chcete přidat tak sem to vůbec nejde.. Při zalogování..se celý PSP restartuje. 4ím to je???prosím o radu. ______________________________ PSP slim&lite Black fw 3.90 M33-3 FW1.5 + Sandisk Memory Stick Pro Duo 8 GB + UMD WRC + Iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 to mi dela taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlino255 Odesláno Duben 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 koukám nikdo neporadí. ____________________________________________________________ PSP slim&lite Black fw 3.90 M33-3 + Sandisk Memory Stick Pro Duo 8 GB '''Cover Silicon"+ UMD WRC + Iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Kasli na AFKIM a pouzij http://m.ebuddy.com a tam zvol AIM, a misto screenname napis sve jmeno, do password heslo a jedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlino255 Odesláno Duben 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 to už mam odskoušeno a funguje...jen to je pomalý.. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: PSP slim&lite Black fw 3.90 M33-3 + Sandisk Memory Stick Pro Duo 8 GB '''Cover Silicon"+ UMD WRC + Iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.