Hanss Popper Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 na PSP fat fw 3.71 mi analog ve hře pořad tahne dolů čimž znemožnuje hrat veškere hry prosím poradte čím by to mohlo být. a při zapnutí černá jakoby tapeta proč??díky za odpovědi(amateur):cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 s tim analogem mi to dela taky,vyresim to pokazdy tak,ze ho obtocim dokola proti smeru a pak po smeru hod.rucicek a pak uz to neblbne:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 taky mi to nekdy dela, ze me to tahne dolu..jak rika bykk, taky s tim trochu zacloumam a uz je to v poho..jestli ti to ale nepomaha, tak zkus reklamaci a pokud ne reklamaci, tak si ted analog muzes vymenit sam ;):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanss Popper Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 no jo ale ja jsem ho vyndal uplně a když jsem zapnul hru dělalo to furt jinak sem chtěl poradit abych zbytečně nekupoval analog a pak to nebylo něčim jinym ale děkuji všem víc lídí víc ví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hanss Popper
na PSP fat fw 3.71 mi analog ve hře pořad tahne dolů čimž znemožnuje hrat veškere hry prosím poradte čím by to mohlo být. a při zapnutí černá jakoby tapeta proč??díky za odpovědi(amateur):cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts