RSO12 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Tak mam hru driver 76 je v Iso a vzdy mi zamrzne na jednom mieste ked chcem prejst misu CPU mam na 333MHZ mam PSP FAT a mam CF 3,90M33 Neviete v com moze byt problem? Pls thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Tak mam hru driver 76 je v Iso a vzdy mi zamrzne na jednom mieste ked chcem prejst misu CPU mam na 333MHZ mam PSP FAT a mam CF 3,90M33Neviete v com moze byt problem? Pls thx Odkud si to stahoval ? Možná to bude tím , jestli od Budinsma , tak to jsem odzkoušel , dohrál a jelo to krásně .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Taky se mi stalo. Stáhni nové ISO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 jj taky se mi to stalo myslim ze to byla verze od marka co se takle osklive skla pak jsem si ji stahnul od budinsma a za krasnych par hodin jsem to dohral :D toto rozhodne neni duvod zakladat topic to se nekdy stane kazdymu :dozey: ze stahne blbou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 taky jsem to nedohral,protoze se mi to zaseklo pri 6 sectoru takze asi stejnej problem:)ale uz tu hru mam z umd a v poho:) takze spatne ripnute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RSO12
Tak mam hru driver 76 je v Iso a vzdy mi zamrzne na jednom mieste ked chcem prejst misu CPU mam na 333MHZ mam PSP FAT a mam CF 3,90M33
Neviete v com moze byt problem? Pls thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts