Crixus Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Ahoj, jsem cersvy vlastnik PSP slim a chtel bych vedet jaky je rozdil mezi temito dvema hrama ze serie gta. Ani jednu tuto hru sem na psp jeste nehral, tak nevim co ma cenu si rozehrat. Jaky jsou tam rozdili, krome roku vydani? Grafika, velikost sveta, multiplayer, databaze aut, motorek, zbrani a vse co vas jen napadne. Dekuji predem za odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Jendoznačně Vicko je lepší, Libertko je prostě GTA 3 na PC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 a jinak tou rozmanitostí aut , motorek , letadel , zbraní atd .. Zbraně jsou skoro stejné ... Motorek je stejně ... a aut víceméně taky ... Jen VCS je prostě víc zábavnější , protože tam např , můžeš už plavat , jezdit na vodním skůtru , prostě dělat víc věcí ... Ale je to jen můj názor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Vice city je lepší, větší rozloha, více možností, super příběh, MP je taky dost dobrej a cheat device "třešnička na dortu".. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 pokud jsi nehral GTA 3 > ber liberty city stories pokud jsi nehral Vice City > ber vice city stories :) obe hry maji cheat device, desitky hodin zabavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 já sem taky nevěděl ale stahnul semsi Liberty City Stories a pak Vice Cite Stories ale nejlepšíí je Vice City Stories je to bomba hra a dobry mise atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Nejdriv si stahni Liberty City Stories, protoze je trochu slabsi nez VCS a naopak by sis obe hry tak neuzil. Navic i trochu jednodussi (to LCS). ;) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 OKi dekuji... cekal jsem ze odpoved bude nejdrive az zejtra rano, jak je videt, tak jsem se splet. Nakonec si asi stejne stahnu obe :D kamos nema custom fw nebo co se potrebuje na ty iso hry a ma Liberty na UMD-cku, tak si ho taky stahnu kvuli multiplayeru. A stahnu si asi i to Vice city kvuli singlu. Takze jeste jednou moc dekuji za tak rychlou odpoved a mate u me jedno maly bezvyznamny plus... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 no vcera jsem dohral viceko konecne mise jsou tezke bez cheatu tezke jako prase liberty me moct nebavilo moct cerna hra porad tma naopak ve viceku je furt svetlo navic tam muzes plavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big dave Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 chtěl bych se zeptat jak mám nastavit PSP aby se mě vice city netrhalo (např. při projíždění městem). zkoušel sem zvětšit cpu speed ale to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ^^ hra se trochu seka i kdyz je na 333/166, ale na to si zvyknes, i ja si zvykl a zadne sekani uz nevidim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Me se seka jen kdyz ji mam ve formatu cso... Jakmile ji prevedu do iso, tak mi jde plynule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Niektore hry skratka potrebuju iso..Mne napr The warriors vo formate cso nakompletku blbol..Prerobil som na iso a v pohodke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewie0609 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Podle mě sou obě hry velmi povedený, ale příběhem mě víc vzalo LCS, prostě mě víc bavilo hrát za mafiána Toniho Ciprianiho než za obchodníka Victora Vance, který je do podsvětí zatažen spíš nedobrovolně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Podle mě sou obě hry velmi povedený, ale příběhem mě víc vzalo LCS, prostě mě víc bavilo hrát za mafiána Toniho Ciprianiho než za obchodníka Victora Vance, který je do podsvětí zatažen spíš nedobrovolně. Tony je podle me vetsi drsnak, a navic Vic je vlastne CJ z San Andreas...myslim vizazi, a SA byla totalni kravina:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewie0609 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Tony je podle me vetsi drsnak, a navic Vic je vlastne CJ z San Andreas...myslim vizazi, a SA byla totalni kravina:ziped: Přesně moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Tony je podle me vetsi drsnak, a navic Vic je vlastne CJ z San Andreas...myslim vizazi, a SA byla totalni kravina:ziped: SAcko bylo podle me z tech vsech nejlepsi, nebo aspon me na kompu nejvic bavilo...:D ale to je vsecko jen subjektivni nazor na vec, jinak na PSP mi obe GTAcka prisli paradni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 asi Vice city, ale jen, protoze se tam da jezdit na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Me se libilo vice LBS protoze jsem si po dlouhe dobe zaradil ve starem liberty ktere mam nejradsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 to kolo ve vice city stoji za absolutni shi* najdes ho na 2 mistech ve meste coz je na nic nemuzes na nem ani poradne vyzkocit a jezdi to jak z hnojem,proste hruza jinka vcs FoReVeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 jinak jak se tady pred davnou dobou resilo ze se nekomu gta seka..tak to neni tim ze cpu nestaci.... na 222mhz to jde normalne ale na 333 je to znatelne plynulejsi proste 30FPS vs. 50FPS ale je to tim za vase karty nestihaji si tam dejte nejakou ktera ma 15MB/s read a uvidite.... jinak tedka musim zacit parit LCS protoze VCS jsem se tak zasekl a vim ze to proste neudelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 No jo, podle mě je lepší VCS, ale to není důvod nezahrát si i LCS :):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Ja bych se nemusel ani rozmyslet jednoznacne Vice city v tom liberty nemuzes skoro nic delat vice city mas skoro jak san andreas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 VCS jednoznačně ;) nebo si stahni obe dve a uvidis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 mě se líbilo LCS třeba v tom že mužeš krosit po horách atd.. vrátil jsem se do starých časů GTA3 ale VCS je určo lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.