Guest Anonymous Odesláno Únor 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2006 Jak do PSP dostat ebook jinak než přes Jpegbook? A je to omezeno firmwarem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Únor 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2006 Kde mám stáhnout pdf creator a bookr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrand Odesláno Únor 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2006 existuje PSPPDF a nebo booker Booker - dole na strance http://pspnews.mysteria.cz/apps.htm PSPPDF http://www.psp-hacks.com/file/223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Únor 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2006 hmm nikdy jsem nezachytil že je to nějak těžký ale pro některý asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 nechci delat novy topic, neznate nejake www, kde se daji lehce stahnout e-knihy v cestine?dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glutton Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 Mě by spíš zajímalo jestli existuje něco co mi z textu udělá jpg přímo v PC. Nikde nemůžu nic najít a skoro mám chuť udělat si něco takovýho sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eraser17 Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 to by aj mna zaujimalo, kde by sa dali stjahnut tje e-booky v CZ a SK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glutton Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 No nic. Tak takovej prográmek udělám asi sám a pokud se zadaří, tak ho sem hodím. zatím jsem udělal pár pokusů a vypadá to že jsem schopnej uložit text do obrázku. Takže te´d už bude zbejvat dodělat jen aby se text nějak rozumně rozkouskoval na části který se vlezou na display a uložilo se to jako očíslovaný soubory (aby se listovalo horníma tlačítkama). To už by snad nemusel být problém. drže palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrand Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 JPEGBook udělá jpg přímo v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrand Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 Kde sosnout e-knihy http://go.to/eknihy http://cte.cuni.cz/carchv.htm koukněte na těch stránkách do links a dostanete se na další.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glutton Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 Hotovo. :P Zadařilo se . Takže jsem vytvořil, prográmek, do kterýho vložíte text (přes CTRL+C, CTRL+V ho prostě dáte do toho obrovskýho bílýho okna) a on vám z něj nadělá JPG soubory velikostí optimalizované pro PSP display. Není to nic extra - je to rychlokvaška, je to pomlaý (celou knížku konvertujte během oběda nebo něčeho :-)) a může se stát, že když tomu pošlete nějaký extrémní data, tak to spadne. Nedělal jsem to odolným vůči každýmu blbovi :-) Takže návod jak na to i pro úplný lamy: 1) Stáhněte samotnej prográmek (0.22MB): http://sweb.cz/GluttonG/txt2jpg.zip 2) Rozbalte ho a spusťte (nepotřebuje to žádnou instalaci) 3) Do toho největšího okna zkopírujte text (program nezalamuje řádky, tak budete z každýho odstavce vidět jen začátek) 4) Do políčka "JPG names prefix" můžete uložit text, kterej bude na začátku souborů. program je čísluje. Ale pokud si třeba chcete zkonvertovat pána prstenů, tak tam třeba můžete napsat LOTR a ono vám to bude dělat soubory "LOTR0000001.jpg", "LOTR0000002.jpg" atd. Pokud to necháte prázdný, tak soubory budou jen z čísel. 5) Do políčka "Directory" napište adresář kde chcete obrázky vytvářet. Adresář musí existovat jinak program spadne. Byl jsem línej to ošetřit. :twisted: 6) Do políčka "JPG Quality" zadejte požadovanou kvalitu výslednejch obrázků v procentech. 1= bude to rozmazaný, ale malý soubory, 100 budou to ostrý ale velký soubory. 7) Pak už jen stačí kliknout na tlačítko Convert a sledovat jak se text převádí :-) Až všechno proběhne, tak program napíše že zkončil a ukončí se sám. Doporučuju při běhu nemít spuštěný jiný aplikace a mít tenhle program v popředí. Ono to totiž típá obrázky toho textu a pokud by jste ho překryli, tak to může začít típat to čím to bude překrytý :( Ale lepší než drátem do oka. 8) Zbývá to jen nahrát do PSP do adresáře \psp\photo (případně dalšího podadresáře, pokud chcete mít víc uloženejch textů) Tak snad to bude aspoň někomu třeba k něčemu dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glutton Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 JPEGBook udělá jpg přímo v PC To jsem se teda dozvěděl brzo :-) No nic. Aspń jsem si po dvou letech znova oprášil základy programování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 Fakt dobrej program díky moocdobrý na taháky 80) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scrand Odesláno Únor 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2006 no tak na taháky je lepší asi ten bookr a navíc to nezabírá tolik paměti jako jpg soubory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Březen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2006 Chci se zeptat, kam mám ten bookr nakopírovat?Ja to opravdu netušim. :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wakusol Odesláno Březen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2006 Chci se zeptat, kam mám ten bookr nakopírovat?Ja to opravdu netušim. :?: no mam za to že do game, nakopíruj tam ty složky co se jmenujou stejně ale jeden je s těma procentama, a pak...no nevim, nezkoušel sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wakusol Odesláno Duben 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2006 tak už to mam vozkoušený, jede to v poho, akorát to nezobrazuje háčky a čárky, takže akorát pro angličtináře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nabuchadnezar Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Nechci dělat nový thread tak to písnu semka: Nemá někdo bookr nebo jiný ebook reader co čte *.txt nebo *.pdf pro verzi 3.10OE-A!? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 @Nabuchadnezar Ještě jeden pdf viewer pro psp je, ale bookr se mi zdá lepší, navíc si na čtení můžeš nastavit jen pár MHz. A ta čeština funguje, když si tam nahraješ upravený font (je to tady na fóru). Takže proč hledat něco jinýho než Bookr? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nabuchadnezar Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Už jsem si to vyzkoušel a máš recht. Bookr rocks! .) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fkcusr Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Kopu e-bookov nájdete na stránke palmbookz.tk musíte si ale vyžiadať emailom meno a heslo. Na čítanie kníh môžete použiť aj môj prgram, ktorý momentálne zvláda utf-8, ale pracujem na podpore cp1250 aj s diakritikou. Formát súboru musí byť plain-text(číže klasické txt). O tom programe som tu už vytvoril topic: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=8832 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 potocarova Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Ahojte vsetci chcem sa opytat mal by ten software na psppdf fachcit aj na psp slmim soft. 4.01? Neviem nainstalovala som to podla navodu a otvara len jpg a na pdf pise corrupted data. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Ahojte vsetci chcem sa opytat mal by ten software na psppdf fachcit aj na psp slmim soft. 4.01? Neviem nainstalovala som to podla navodu a otvara len jpg a na pdf pise corrupted data.:psp: zkus Ebooky z metujovi knihovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
Jak do PSP dostat ebook jinak než přes Jpegbook?
A je to omezeno firmwarem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.