VitSramek Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 íMám psp flat,firmaware 2,81 a nevím jak zde mám dávat videa,protože mám komp vistu a v té video expres,asdpon tedy u me nejede.Jestli máte nějaké přeformátované videa,dejte mi na ně link.Dik gta vcs,nfs mw,f1 2005 sandisck 1Gb(+___+):psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iwwo Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Si zadej do vyhledavače... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 jste schopni napsat normální název problému? denně dvacetkrát čtu název topicu: POMOC když tu budeme mít nesrozumitelný názvy, tak je nikdo číst nebude........neumíte napsat POMOC S ISO HRAMA.....POMOC S KONVERTOVÁNÍM.....atd? opět další zbytečná karta:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rosta8 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 stáhni si jinej convertor...třeba any video converter, je jednoduchuj a na vist běží:-)... tady odkaz... http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/any-video-converter-free/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Home, ty si musis zaspamovat vsude, vid....stahni si na prevod Xvid4PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VitSramek
íMám psp flat,firmaware 2,81 a nevím jak zde mám dávat videa,protože mám komp vistu a v té video expres,asdpon tedy u me nejede.Jestli máte nějaké přeformátované videa,dejte mi na ně link.Dik
gta vcs,nfs mw,f1 2005 sandisck 1Gb(+___+):psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts