VitSramek Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2008 íMám psp flat,firmaware 2,81 a nevím jak zde mám dávat videa,protože mám komp vistu a v té video expres,asdpon tedy u me nejede.Jestli máte nějaké přeformátované videa,dejte mi na ně link.Dik gta vcs,nfs mw,f1 2005 sandisck 1Gb(+___+):psp:
0 will Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2008 jste schopni napsat normální název problému? denně dvacetkrát čtu název topicu: POMOC když tu budeme mít nesrozumitelný názvy, tak je nikdo číst nebude........neumíte napsat POMOC S ISO HRAMA.....POMOC S KONVERTOVÁNÍM.....atd? opět další zbytečná karta:!:
0 rosta8 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2008 stáhni si jinej convertor...třeba any video converter, je jednoduchuj a na vist běží:-)... tady odkaz... http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/any-video-converter-free/
0 Luk3z^ Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2008 Home, ty si musis zaspamovat vsude, vid....stahni si na prevod Xvid4PSP
Otázka
VitSramek
íMám psp flat,firmaware 2,81 a nevím jak zde mám dávat videa,protože mám komp vistu a v té video expres,asdpon tedy u me nejede.Jestli máte nějaké přeformátované videa,dejte mi na ně link.Dik
gta vcs,nfs mw,f1 2005 sandisck 1Gb(+___+):psp:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts