Hnza Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 zdar sem lama takze kdys chci nakopirovat hru na kartu normalne vymenitelny disk G:\ISO tak mi to po chvilce napise ze hra nejde skopirovat ze zadany soubor nelze nalest nevim co stim dycky to slo pls. help jo a mam psp fat s cf 3.90 M33-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 problem bude v usb kabliku skus pouzit iny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 zdar sem lama takze kdys chci nakopirovat hru na kartu normalne vymenitelny disk G:\ISO tak mi to po chvilce napise ze hra nejde skopirovat ze zadany soubor nelze nalest nevim co stim dycky to slo pls. help jo a mam psp fat s cf 3.90 M33-2 Kopirujes z pc?...(tohle mi delalo u nektereho dvdcka...)... a hlavne...mi to delal jeden vadnej kabel...ze proste nedolehali kontakty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hnza Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 jj kopiruju z pc a ten kablik no mozna bude trochu jeblej bohuzel mam jen jeden tak kupim jinej dik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hnza
zdar sem lama takze kdys chci nakopirovat hru na kartu normalne vymenitelny disk G:\ISO tak mi to po chvilce napise ze hra nejde skopirovat ze zadany soubor nelze nalest nevim co stim dycky to slo pls. help jo a mam psp fat s cf 3.90 M33-2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts