Hnza Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2008 zdar sem lama takze kdys chci nakopirovat hru na kartu normalne vymenitelny disk G:\ISO tak mi to po chvilce napise ze hra nejde skopirovat ze zadany soubor nelze nalest nevim co stim dycky to slo pls. help jo a mam psp fat s cf 3.90 M33-2
0 mootoo Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2008 problem bude v usb kabliku skus pouzit iny
0 Ski Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2008 zdar sem lama takze kdys chci nakopirovat hru na kartu normalne vymenitelny disk G:\ISO tak mi to po chvilce napise ze hra nejde skopirovat ze zadany soubor nelze nalest nevim co stim dycky to slo pls. help jo a mam psp fat s cf 3.90 M33-2 Kopirujes z pc?...(tohle mi delalo u nektereho dvdcka...)... a hlavne...mi to delal jeden vadnej kabel...ze proste nedolehali kontakty!
0 Hnza Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 20, 2008 jj kopiruju z pc a ten kablik no mozna bude trochu jeblej bohuzel mam jen jeden tak kupim jinej dik..
Otázka
Hnza
zdar sem lama takze kdys chci nakopirovat hru na kartu normalne vymenitelny disk G:\ISO tak mi to po chvilce napise ze hra nejde skopirovat ze zadany soubor nelze nalest nevim co stim dycky to slo pls. help jo a mam psp fat s cf 3.90 M33-2
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts