Pida SuXxX Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Poradte mi nějakou dobrou hru na PSP co je podobná wowku ! Díkes Btw: wowko asi na PSP neni co ? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 World of Warcraft na PSP neni. Zkus Untold legends 1 nebo 2...to je dobry RPGcko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Dungeon Seige,Monster Hunter Freedom 2,PSX Diablo,.....jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Wow je ale na PS1 ......Takze teoreticky i na PSP je to WoW 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Silverfall nejlepší RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Wow je ale na PS1 ......Takze teoreticky i na PSP je to WoW 2 Na PS1 neni World of Warcraft...Na PS1 je jen Warcraft 1 a 2 tusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Na PS1 neni World of Warcraft...Na PS1 je jen Warcraft 1 a 2 tusim. Aha ja je nehraju tak sry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Wowko na psp neni... ale videl jsem borce co udelal slusny HB co fungovalo, akorat 1-1,5 fps :-) Jinak jako wowko toho moc neni... dost slusny je Monster Hunter Freedom 2 ktery tedka drtim... Untold Legends se mi vubec nelibilo, a Dungeon Siege me jako DS fanouska naprosto zklamal...Jinak uz to neni tak podobny WoWku ale asi kazdy ti doporuci God of War.... OT: To je zajmavi jak je po celym svete strasne wowkaru... clovek proda account, koupi psp a doufa ze se wowka na vzdy zbavil a ono nic :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Hral sem taky WoW a na PSP sem nahradu nenasel chvili to byl ten Dungeon Siege ale ten ti spis nahradi Diablo ktery teda na PSP muzes hrat taky :D ale jinak Untold Legends ani nezkousej uplna kravina kazdopadne zkus Monster Hunter Freedom ikdyz tam neni moc volnosti musis plnit ty ukoly ale to urcite zvladnes pak ten Silverfall nevypada zle ale nebavil me holt WoW na drobnych konzolich konkurenta nenajde smula :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Silverfall je dobrá hra.Určitě ji zkus...asi jedna z mála RPG her na PSP co mě bavila a stále baví;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Silverfall mě totálně nebavila....viz. moje recenze v PG . Jinak doporučuju Warriors Orochi nebo FF7:CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 ja doporucuju ten Silverfall ten je fakt asi nejvic podobnej tomu wowku..a nebo CC-FF VII..jeste taky je dobry rpg Dungeon Siege ale to wowku moc podobny neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 hra podobna wowku v singlu? :D mala kravina :) Pekne RPG na psp.... Dungeon Siege : Throne of Agony (video zde) (velice mě bavil 2x70lvl) Silverfall (video zde 2:30ingame...) (teprv se chystam..takze nvm) Untold Legends 1,2 (video tady a tady) (mě nechytl ani jeden díl teda) Diablo PSX (video tu) (grafika shit ale je to klasika pro každýho rpgčkaře) MonsterHunter (video tady) (masitá hra pro opravdový skillery :D :love:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.