JAK Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Swap Magic 3.6 a 3.8 navod na pouzitie Spuštanie zálohovaných hier cez SM 3.6: 1. Bootuj PS2 s Swap Magic (použi CD alebo DVD verziu) 2. Keď bude uvodna obrazovka (ty uvidiš 2 voľby, Load Program and Video Mode na obrazovke.Vyber SWAPMAGIC a vlož napaľovanu hru. 3. Stlač X a hra sa spusti.Nezabudni vybrať normu NTSC alebo PAL Pre CD hru vlož CD SWAPMAGIC Spuštanie zálohovaných hier cez SM 3.8: 1. Bootuj PS2 s Swap Magic (použi CD alebo DVD verziu),podľa hry 2. Keď bude uvodna obrazovka (ty uvidiš 4 voľby, Normal,Special SMBOOT a Cheat Menu), Vyber SWAPMAGIC a vlož napaľovanu hru. 3. Choď na Normal a stlač X,vyber video normu a stlač X a hra sa spusti. Pre CD hru vlož CD SWAPMAGIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 mam problem s pouzitim zaslepek nemohl bys to sem pridat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 z ktoru zaslepkou predpokladam ze z tertou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 jj presne s tou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 a co zlomil si ju ci ju newie napasovat aby sa ty pohol luc k stredu ??? ak je to v tom tak s nou musis otacat okolo osi kym sa ty luc nepohne k stredu treba sa stim len trocha pohrat ale pri zapnutej konzole !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Goli.....pokud stím máš nějaký problém tak můžeš vyzkoušet www.swapmagic3.com :-) dokonce to mas i na tom DVD napsane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 dik moc wam oboum ste moc hodny mesic na tom dumam a pak prijdete vy a strcite me do kapsy fakt moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Tady mas video navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Jde tam narvat i slamka od fruka , ja ji tam mel asi pul roku a normalne mi sly zavirat i dvirka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 zdarec hosi odkud stahujete to Swap Magic 3.8 nebo 3.6?? napiste pllooooosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 zdarec hosi odkud stahujete to Swap Magic 3.8 nebo 3.6?? napistepllooooosim Swap Magic musíš mít originál, vypálenej nefunguje musíš koupit v obchodě např. http://www.gamehouse.cz/playstation-2/swap-magic-3-plus-s-magic-keys-2-1883.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Dirtysknunk má pravdu....vypálený SM je jako neorigo čili to na PS2 bez čipu nemůže fungovat.....pro ty co mají čip a chtějí si ve hře zacheatovat si to můžou stáhnout a vypálit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikamo Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 zakúpila som si swapmagic3 plus, dodali mi dvd, cd a záslepky...bez návodu... pozrela som si návody cez net,ale mám taký problém. mám ps2 konzolu tú tenkú model SCPH 77004, tých záslepok je 6 kusov, podla netu ich má byť 5. záslepky a,b a d som umiestnila, ale to c neviem nikam dostať... posledné e teoreticky viem kam dať a pochopila som že to mám vkladať keď je ps zapnutý. poraďte...ten diel c kam s ním ? alebo netreba? na čo slúži? na jednom videu z youtube to vyzerá že len na to aby sa dvierka nedali zavrieť...som v koncoch... prezrela som aj všetko čo ste tu radili iným a neviem sa vysomáriť z toho :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mykyy1 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 ja by som sa chcel spytat ako to funguje na slime ked tam su tie otvaracie dvierka ci by ste to nejako neopisali lebo na fate ked sa to len tak vytahuje ale na slime sa to robi ako?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 nie je mozne to bootovacie CD resp. DVD nejako obist? myslim bootovacim USB klucom...mam strach o zivotnost DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 nie je mozne to bootovacie CD resp. DVD nejako obist? myslim bootovacim USB klucom...mam strach o zivotnost DVD nie nedá ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NaDr Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 A nemůže mi to poškodit PS2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Leden 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Ja uz mam SM rok a hram kazdy den a nic sa mi nestalo musis by t trochu opatrny a nic sa nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ja bych se chtel zeptat na dve veci: jaky typ her mam stahovat?- NTSC nebo PAL? a jeste- pres co ty hry vypalujete a jestli nemate nekdo podrobnej navod na jejich vypalovani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ja bych se chtel zeptat na dve veci: jaky typ her mam stahovat?- NTSC nebo PAL? a jeste- pres co ty hry vypalujete a jestli nemate nekdo podrobnej navod na jejich vypalovani.... PAL alebo NTSC je norma ak mas televizor co podporuje 60 Hz tak ty NTSC pojde farebne ak nie pojde ty ciernobielo ja radsej stahujem PAL a najlepsie je vypalovat hry cez Imgburn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien8_Yamma Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Po tom všem jsem si stáhl tedy ImgBurn a použil sem "Write IMG to disc" .iso soubor se do CDčka zapsal normálně... Vypálel jsem si Swap Magic CD v3.6 a na CDčko... Vložil jsem ho po vypálení do PS2ky a naskočilo tam Ať vložím PS1 nebo PS2 formát... Nevím proč to ten formát nebere. Neměl bych použít DVD verzi? Diky moc předem. Kdyby náhodou, tak bych ocenil rady přímo na ICQ (435515843) znovu díky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já tam měl sirku .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
custom Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Po tom všem jsem si stáhl tedy ImgBurn a použil sem "Write IMG to disc" .iso soubor se do CDčka zapsal normálně... Vypálel jsem si Swap Magic CD v3.6 a na CDčko... Vložil jsem ho po vypálení do PS2ky a naskočilo tam Ať vložím PS1 nebo PS2 formát... Nevím proč to ten formát nebere. Neměl bych použít DVD verzi? Diky moc předem. Kdyby náhodou, tak bych ocenil rady přímo na ICQ (435515843) znovu díky. :-) ty jsi kokot kokot kokot kokot uz tu bylo asi stokrat ze to kua nejde ctiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takovy debili nesnasim ty voe mne je 11 a chapu to ale nedokazu pochopit jak naky idiot mele takove nesmysly ty jsi nakej :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesss Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 cau spadl mi ps2 na zem,mam tam zaslepky ze swap magicu a kdyz pustim ps2 tak mi funguje ale neroztočí se dvd nevíte čím to může být ??? děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dede1468623622 Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 prosim vas jakej je rozdil mezi tou 3.6 a 3.8 ??? Nevadi, kdyz sem koupil 3.6, pujde vse OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.