SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2008 Tak dnes syn přišel s tím ,že má mít na zítra velkou praci na tema - Chemie kolem nás , 5 stranek textu + uvod a zaver , na odmene se domluvime , a nebude nizka , popripade mi staci klidne jen jedna stranka , zkusil bych to nejak poskladat , ale moc to nekopirujte :) , dekuju predem , pospicha , do vecera , pak uz nic nepiste :) ( do 7-mi hodin ) Citovat
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 22, 2008 Pokud hrajes nejakou on-line hru , tak treba zaplaceni premka , ci origo key na CoD2 ( vyfotim a poslu) ,.. nebo neco jineho , zalezi mi take na kvalite prace :) Citovat
Arcane Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2008 to znamena ze to mam udelat nebo ne? :D:D Citovat
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 22, 2008 Plati to este , od cloudmastera to je moc krátké a chybí uvod a zaver ..ale uz jen 30 minut , to asi nestihnete :( Citovat
el-barto Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2008 hele, teď nemam vážně čas, a ani to téma si moc nepřiblížil, ale zkusil bych bejt tebou na úvod jak chemie vznikla a o čem je, potom popsat co je atom, prvek, sloučenina, molekula, apod. a nakonec nějakej citát od známýho chemika, ale divim se že ti to řekl syn až dneska .. :) BTW : good luck a napiš jak to dopadlo ;) Citovat
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 22, 2008 hmm , syn uz to pise , je to lajdák :_) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.