Tomas*Tomas* Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Hledám Call Of duty 3 na PSP dííky jestly by mohl někdo tak na Ulož Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 pokud vim,tak je jen call of duty roads to victory:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Call of Duty 3 na PSP neni bohužel:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Duben 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 ja koukal na nakej shop a tam bylo normalně Call Of Duty 3 nwm no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 hm jasne to byl nejakej vietnamskej shop jestli mi ho ukazes dam ti vsechny moje pts a thanks a do svojeho podpisu napisu ze jsem dement ok?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 hm jasne to byl nejakej vietnamskej shop jestli mi ho ukazes dam ti vsechny moje pts a thanks a do svojeho podpisu napisu ze jsem dement ok?! http://www.gameson.cz/hry-na-playstation-portable-psp/activision-call-of-duty-3-psp ocekavam vsechny pointy, a to ze si dement v podpisu... :wohow::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 No nwm jak ta vaše sázka dopadla :D:D:D oba mate pravdu a jinak tu ru hledej třeba například u Marka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom252 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 nebo ještě tady http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/call-of-duty-3-3785.php :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Driver , proc mas prazdnej podpis ? :) ..ha ha ha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Duben 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 přesně tam semse koukal na Call Of duty 3 mito našlo tak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 rekl bych ze driver se tomuhle topicu bude dlouho vyhejbat, a bude chodit kanalama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 ale sakra,je to COD 3,ale roads to victoy,tak nwm,kdo má pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Rikal ze chce videt CoD 3... videl ho ? videl... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 nie je to CoD3 je to call of duty roads to victory, to len v tom obchode napísal názov nejaký neznalec ale keď sa pozrieš na názov na obale hry tak tam žiadna trojka nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 ale sakra,je to COD 3,ale roads to victoy,tak nwm,kdo má pravdu... Jmenuje se to Call of Duty 3:Roads to victory...pokud vim:lol: A uz se tu kvuli takovy pic0vin3 nehadejte!!!:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 ja myslim že to nie len Call of duty: roads to victory :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 nehadjate sa ! :D ale je to len call of duty roads to victory ziadna trojka tam nie je to je blbost...to by to bol potom datadisk na CoD3, co nedava zmysel kedze to je hra na PSP a nie na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Nevim jestli sem slepej, ale na officiálním obalu žádná 3 není... Koukněte sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.